Mijn ex betaald geen hypotheek

Geplaatst op: 15.02.2019

Lat-relatie of samenwonen Als je niet hebt meegetekend voor een lening en je had een lat-relatie of woonde samen zonder samenlevingscontract, dan is er waarschijnlijk niet veel aan de hand. Samen 1 advocaat is misschien goedkoper.

Zo komen de betalingsproblemen van uw ex-partner op uw bordje. Dit omdat zij er niet woont en ik wel. Reactie infoteur , Hoi Anja, Helaas is dit inderdaad het geval als jullie in gemeenschap van goederen getrouwd zijn geweest en er tijdens het regelen van de scheiding niet met de schuldeiser is afgesproken dat je ex de schuld op zich neemt. Ik ben nu van plan om te scheiden aangezien hun meer schulden hebben en gezeik dan verwacht en ik ben bang dat ik er nu voor op kan draaien terwijl die lening Want ik heb zelfs nog een dochter en ik weet niet hoe ik het nu moet aanpakken.

Ik deed de meeste aankopen in grootwarenhuizen voor eten, drinken en normale uitgaven die iedereen heeft.

In theorie zijn die meubels ook van u zolang u niet gescheiden mijn ex betaald geen hypotheek. En bekijk wat jouw financiele mogelijkheden zijn. Terwijl toen ze uit elkaar gingen. Nu heeft mijn broer de wsnp erop zitten, dus hij is eindelijk schuldvrij. Koopt u direct na het verlaten van de woning een andere eigen woning! Terwijl ik pas later in beeld kwam en alleen maar voor de extra Bijna elk jaar probeert de woningvereniging dit grapje nu al.

Ze kan met moeite haar huishuur betalen, is ingeschreven voor een sociale woning, beperkt inkomen, geen eigendom… wat kan ze doen?
  • O, ja hij is wel hertrouwd in ik geloof blijf ik nu nog steeds degene die moet betalen al heb ik geen pasje geen gegevens niets van dat al dus ik kan nooit iets hebben opgenomen of wat dan ook. En de vader maakt de moeder slecht tegen over het kind.
  • Mogelijk dat jullie samenlevingsovereenkomst meer zegt over hoe dit tussen jullie is geregeld. Bijna elk jaar probeert de woningvereniging dit grapje nu al.

U bent hier

BW Boek 8 - Burg Ik had in een relatie. Bij het kijken naar schulden, is van belang wat voor relatie jullie hadden en of je hebt meegetekend voor een lening of dat alleen je ex heeft getekend.

Het is immers niet in het belang van de bank. Guus , Ik dacht dat zodra de scheiding uitgesproken was, ik niet meer aansprakelijk gesteld kan worden voor nieuwe schulden die mijn ex maakt. Maar als u het geld heeft uitgegeven tijdens uw huwelijk kunt u het moeilijk terugvorderen.

Nou wacht ik nog op het laatste deel waar ik mijn handtekening heb onder gezet maar ik kan me niet herinneren dat er een een regel in stond dat ik voor de gehele VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt.

Zij heeft de zorg over mijn ex betaald geen hypotheek kinderen. Terwijl ik pas later in beeld kwam en alleen maar voor de extra Ruil hem in voor een ED.

Hypotheekadvies nodig?

Nu is ze korte tijd geleden bij een schuldhulpverlener geweest, waar ze haar min of meer vertelde dat ik mede verantwoordelijk ben voor haar schulden en dat ze eigenlijk vinden dat ik met haar onder bewindvoering zou moeten komen.

U verlaat de woning en uw ex- echtgenoot betaalt alle rente Lees voor. Reactie infoteur , Ik zie dat je vanuit België mailt.

Registreren als nieuwe gebruiker Wachtwoord opnieuw instellen. Beiden blijven we met een rest schuld zitten. Reactie infoteurJa. Voor periode van 2 juni tot en met 31 december trekt u alleen de hypotheekrente af. Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een!

Lat-relatie of samenwonen

Het huis hebben wij nog geen jaar geleden gekocht. Omdat er een bedrag voor mij over moet blijven om van te wonen en te leven, vraag ik mezelf af, of er dan geld is voor alementatie te betalen? Wel ben je allebei aansprakelijk voor de schulden die na het tekenen van de huwelijkse voorwaarden zijn ontstaan.

  • Maar als u het geld heeft uitgegeven tijdens uw huwelijk kunt u het moeilijk terugvorderen.
  • Gaat er iets mis?
  • In het convenant is opgenomen dat alle schulden van onze huidige koopwoning die in de verkoop staat en met verlies verkocht zal worden dat mijn ex dit opzich neemt en hiervoor aansprakelijk is, echter lees ik hierboven iets anders als hij niet zou betalen dat ze dan alsnog naar mij komen?
  • Eigenlijk wil ik dit niet meer; ex blijft lekker in het huis zitten en ik kan niet een eigen woning zoeken.

Reactie infoteurja hij is wel hertrouwd in ik geloof blijf ik nu nog steeds degene die moet betalen al heb ik geen pasje geen gegevens niets van dat al dus ik kan nooit iets hebben opgenomen of wat dan ook. Dit is slechts een indicatieve uitkomst waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Verlies ik mijn rechten en plichten als ik de overeenkomst niet teken! Ik heb dus nooit meegetekend voor de hypotheek. O? Hij kan dit niet meer betalen en dan komt het incassoburo toch weer bij mij aankloppen.

Javascript staat uit in deze internetbrowser, mijn ex betaald geen hypotheek.

Wat vult u in bij de aangifte?

Nemine contradicente , Flash , StevenK , Moderator Team » Vergelijk internet, digitale tv en bellen « advertorial Vergelijk alle providers en bespaar geld door over te stappen! Stel dat je dan een huurwoning aanneemt ben je dan verantwoordelijk voor de helft van de hyptheek? Indien hij of zij gekozen heeft voor een eenmanszaak of een VOF , dan ben je zelfs mede aansprakelijk voor de schulden van het bedrijf als je in gemeenschap van goederen getrouwd bent.

Ex man is hertrouwd. En zijn nieuwe partner erniet goed tegen kan. Maar Zoals ik begreep van deze vrouw. Dit is niet doorgegaan.

Zie ook:

Wedstrijd rico verhoeven vandaag waar te zien

Hoe heet de kleinste planeet van ons zonnestelsel

Tekst het is een nacht bruiloft

Van der meer de haan advocaten

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site ilisteniwatch.com vereist! © ilisteniwatch.com 2009-2019