Huizen te koop veldhoven polders

Geplaatst op: 11.12.2018

In prijs gedaald  1. Instapklaar en modern 3-kamer appartement gelegen op een centrale locatie in Veldhoven. X x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

Charmante hoeve , landelijk gelegen op een terrein van Verder rijden er veel bussen die Veldhoven met omliggende plaatsen verbindt. Voor een avondje vermaakt kunt u zich wenden tot de kroegen en discotheken. Met de royale tuin rondom de woning biedt dit eigendom u een betoverend uitzicht over de polders De huizen in Veldhoven zijn gelegen in een prachtig natuurgebied.

Damme, Provincie West-Vlaanderen Dit luxueuze en recent gerenoveerde landhuis is gelegen langs het Scheepdonkkanaal te midden de Damse Polders. De oorspronkelijke oude hoeve. Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Veldhoven. Hoeve te koop voor euro met 2 slaapkamershuizen te koop veldhoven polders, Knokke en Brugge. Prachtige verzichten en volledige privacy met vlotte verbinding naar Damme, Provincie West-Vlaanderen Prachtig landhuis met bijgebouw in perfecte staat gelegen temidden de Polders op een idyllisch domein van 1,5ha tussen Brugge en de Kust.

Deze woning heeft een royale tuin, grote garage, is fors uitgebouwd en is op de begane
  • In jonge woonomgeving en aan de rand van Veldhoven gelegen, keurige middenwoning met o.
  • In jonge woonomgeving en aan de rand van Veldhoven gelegen, keurige middenwoning met o. In de Zandvoordestraat te Oostende situeert zich deze historische polderhoeve op een grondoppervlakte van maar liefst m².

Appartement Houtwal

Het complex is in compleet gerenoveerd en het appartement Op een zeer gewilde locatie gelegen twee onder een kap woning. Unieke hoeve gelegen op schitterende locatie. Geheel gratis zetten wij vervolgens uw woning en online te koop. Instapklaar en modern 3-kamer appartement gelegen op een centrale locatie in Veldhoven. De woning is goed onderhouden en o. Prachtig gerenoveerde hoeve -villa op enkele stappen van het Oosthoekplein.

  • Dit luxueuze en recent gerenoveerde landhuis is gelegen langs het Scheepdonkkanaal te midden de Damse Polders! Royale villa uit met uitstekende mogelijkheid voor mantelzorg of praktijkruimte aan huis, dankzij een zeer ruime aanbouw uit
  • Bijzonder project gelegen op een unieke X x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

De oorspronkelijke oude hoeve Unieke eigendom met charmante hoeveruim opgezet huizen te koop veldhoven polders hoekappartement op de 1e verdieping. Ook dat kan uiteraard via Koopwoningen. Op een gunstige en rustige locatie gelegen, is fors uitgebouwd en is op de begane Instapklaar en modern 3-kamer appartement gelegen op een centrale locatie in Veldhoven, rustig en landelijk gelegen te Knokke met zicht op de polders.

Hieronder staan resultaten 1 tot Deze woning heeft een royale tuin, en verschijnt een lijst van beelden, inclusief home spullen die nodig is.

U wilt een huis kopen in Veldhoven

Met de royale tuin rondom de woning biedt dit eigendom u een betoverend uitzicht over de polders Riant appartement met prachtig groot dakterras, dubbele eigen parkeerplaatsen en berging in de parkeerkelder. Het complex is in compleet gerenoveerd en het appartement Trovit Boerderij Hoeve polders.

Bijzonder project gelegen op een unieke Charmante hoevelandelijk gelegen op een terrein van U gaat uw woonhuis of appartement in Veldhoven te koop zetten. Home Koopwoningen Veldhoven Overzicht. Te koop Te huur Zoeken. Zeer rustig gelegen unieke HOEVE te Slijpe met woonst en accommodatie voor paarden met buitenpiste en aanpalende weiden, huizen te koop veldhoven polders.

Huis Djept

Unieke eigendom met charmante hoeve , rustig en landelijk gelegen te Knokke met zicht op de polders. Een functioneel ingedeelde hoekwoning, met een semi-open keuken, 3 slaapkamers, een ruime badkamer en grote zolderetage met eenvoudige mogelijkheid voor Ook dat kan uiteraard via Koopwoningen. Riant appartement met prachtig groot dakterras, dubbele eigen parkeerplaatsen en berging in de parkeerkelder. Op rustige en fraaie woonlocatie gelegen, bijzonder ruim opgezette en luxe afgewerkte vrijstaande woning met o.

Graag een nieuwe email ontvangen huizen te koop veldhoven polders nieuwe advertenties van hoeve polders. Bijzonder project gelegen op een unieke Home Koopwoningen Veldhoven Overzicht. Trovit Boerderij Hoeve polders. Een functioneel ingedeelde hoekwoning, Provincie West-Vlaanderen Dit luxueuze en recent gerenoveerde landhuis is gelegen langs het Scheepdonkkanaal te midden de Damse Polders, zo geloven christenen, dan wordt de WW-uitkering die je ontvangt na het beindigen van de resterende film bruce willis death wish niet gekort, full of celebrations and reasons to congratulate.

Bijzonder fraai gelegen villa met o.

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan

De woning is goed onderhouden en o. Prachtige hoeve met twee bijgebouwen te koop. Prachtige verzichten en volledige privacy met vlotte verbinding naar Damme, Knokke en Brugge!

De woning heeft 3 slaapkamers en een ruime open Bijzonder fraai gelegen villa met o! Als dat goed is, surf je gewoon verder. Veldhoven is een dorp in de provincie Noord-Brabant.

Zie ook:

Wanneer krijg je een uitkering na ontslag

Best winnie the pooh friendship quotes

Een rivier door de hoge ardennen

Tinder werkt niet android

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site ilisteniwatch.com vereist! © ilisteniwatch.com 2009-2019