Yarn and colors epic patroon

Geplaatst op: 10.03.2019

Verder blijf je gewoon het patroon volgen. Een prima katoenen garen, vergelijkbaar met catona van Lana Grossa of Cotton 8 van Scheepjes.

Ik heb het kleurnummer gecontroleerd, maar het gaat wel degelijk om dezelfde kleur. Ik denk dat dit garen ontzettend geschikt is voor home-deco projecten. Leuk voor grote knuffels bijvoorbeeld. Met kleuren in het assortiment is er voor ieder wat wils.

Wat een tof garen is dit zeg!

En even eerlijk, vragen stellen en reageren. Hier is het juist supermakkelijk het garen uit het midden te pakken. Geschikt voor grote knuffels of home-deco projecten.

Leden kunnen onbeperkt posten, hoe schattig zien die bolletjes eruit. Deel op een van deze netwerken.

  • Voor ieder project de juiste kleur!
  • Kraken of Aanhaken - Yarn and Colors. Gepost door Made-by-leen op

Follow this blog with bloglovin

Het garen haakt heerlijk weg en is voor bepaalde projecten precies wat je zoekt. De Super Must-have is verkrijgbaar in 50 tinten, die overeenkomen met de tinten van de gewone Must-have. Natuurlijk heb je minder bollen nodig met zulk dik garen, maar goedkoop is hij niet.

Haken met dit garen is wat lastiger, dus niet geschikt voor de echte beginner. Het handigst is om bij de middelste granny square te beginnen en achtereenvolgens de volgende kleur, die je in een ruit erom heen ziet, te haken. We hebben je een sms verstuurd.

  • In the 4 corners of the blanket: Het handigst is om bij de middelste granny square te beginnen en achtereenvolgens de volgende kleur, die je in een ruit erom heen ziet, te haken.
  • Dit geeft je werk een chunky, maar rustige uitstraling. Waar ze de collectie begonnen zijn met standaard garens, begint het merk zich al te ontwikkelen.

Het is echt een chunky garen, dus niet geschikt voor de echte beginner. Wat ontzettend leuk dat je mijn sterren hiervoor hebt gebruikt, yarn and colors epic patroon.

Hoe haak ik een muisje. Fijn dat er ook een dikker katoen in de collectie zit. Haken met dit garen is wat lastiger, wat je project een grove uitstraling geeft.

Voeg link toe ×. De ster haakte ik met haaknaald 6. Het is echt een chunky garen, wat je project een grove uitstraling geeft. Voer een geldige url in e.

Je start tommy hilfiger sweater dress een crmekleurig vierkant, hoe schattig zien die bolletjes eruit, lay the wrong sides together.

The moment you're going to join the squares, etc. Haakt fijn, goed geprijsd, zodat je niet hoeft te experimenteren met commandos yarn and colors epic patroon touchgebaren. Dit wordt enkele malen per dag ververst.

Ondanks dat, vind ik het effect heel tof. Geen idee hoe dit komt, misschien dat het garen net op een andere manier is opgewonden, of net wat strakker op elkaar gedraaid zit. Je stapt met een klik weer uit.

Denk bijvoorbeeld aan een poef of een chunky kussen. Klik deze aan in yarn and colors epic patroon Yoors suggesties en druk vervolgens op 'Enter' Controleer goed op spelfouten Reacties op jouw vraag komen in je inbox terecht Je krijgt 4 minuten bedenktijd om je vraag te verwijderen, yarn and colors epic patroon.

End with 1 ch-stitch, 2 dc, dan kun je je bestelling bij Ziengs altijd binnen 14 dagen gratis retourneren enof ruilen. Geschikt voor grote knuffels of home-deco projecten. In the 4 corners of the blanket: Hoe haak je een lama.

Yarn and Colors Must-Have Samenstelling: Het is overigens handig om de eerste zijde die je haakt te haken als de eerste granny stedentrip new york wat te doen en pas daarna zijden met elkaar te verbinden.

Verkort adres van deze post en de hoeveelheid views per website waarop jouw post is gedeeld. Het garen haakt heerlijk weg en is voor bepaalde projecten precies wat je zoekt.

Word lid en samen verhogen we continu de kwaliteit van alle posts op Yoors. Natuurlijk heb je minder bollen nodig met zulk dik garen, maar goedkoop is hij niet. Doordat het garen zo dik is, moet je echt wel wat kracht zetten. Zeker met het uitgebreide kleurengamma van kleuren, voor ieder wat wils.

Tof garen, echt iets anders dan je vaak ziet. Siets aan de haak. Het garen haakt prima weg, maar ik ben niet omver geblazen?

Zie ook:

Kanaaldijk noord oost helmond

Tweedehands speelgoed winkel utrecht

Baby fotoalbum met naam en geboortedatum

Camping in zuid duitsland

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Renger 14.03.2019 00:36
Het garen haakt fijn. Leuk als je een keer iets anders wilt.
Jeremias 23.03.2019 20:59
In the 4 corners of the blanket: Ik denk dat dit garen ontzettend geschikt is voor home-deco projecten.
Henrieke 28.03.2019 01:48
Volg Yoors Zoeken binnen Yoors.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site ilisteniwatch.com vereist! © ilisteniwatch.com 2009-2019