Wat wordt het weer morgen in groningen

Geplaatst op: 05.12.2018

Het weer in Groningen. Het dichtstbijzijnde weerstation voor deze locatie is op 10,7 km afstand.

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag? De komende dagen is het bewolkt en is de kans op neerslag hoog in Groningen. In de avond wordt de wind in het binnenland zwak tot matig en daalt de temperatuur naar graden.

Ook zijn er widgets voor activiteitenweer en de buien- en regenradar. Dat is 21 minuten langer dan vorige week. Op veel plaatsen wordt het 6 graden.

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag. Volle maan di 19 feb Daarbij is kans op hagel. De uitgebreide weersverwachting voor Groningen. Daarbij is het een groot deel van de tijd bewolkt en schijnt slechts af en toe de zon. Morgen is het in de ochtend onstuimig met een vrij krachtige noordwestenwind.

  • Vannacht maakt ook het noordwesten kans op zware windstoten. De dagen daarna blijft het wisselvallig winterweer met in de middag graden en in de nacht en vroege ochtend vorst en kans op gladheid.
  • Klik dan door naar de actuele waarnemingen van het dichtstbijzijnde weerstation. V an avond wordt het onstuimig weer.

Regenradar

Aan zee waait het hard. In de nacht naar woensdag gaat het op verschillende plaatsen opnieuw een graadje vriezen. Ben je benieuwd naar de grafieken per meetpunt?

Verspreid over het land kunnen enkele buien voorkomen. In de Limburgse heuvels is een kleine kans op wat natte sneeuw. Als bui het binnenland intrekt kan behalve regen ook wat natte sneeuw vallen. Het is 3 °C overdag en de temperatuur 's nachts daalt tot -2 °C.

Bekijk ook alle leuke weerwidgets, westen zware windstoten. Er zijn veel wolkenvelden met tussendoor zon. Door bevriezing kan het plaatselijk glad zijn. Ook zijn er widgets voor activiteitenweer en de buien- en regenradar. Volg Weerplaza Blijf op de hoogte Meld je aan voor onze gratis weermail. Wordt het lekker weer of niet.

Het weer nu in Groningen.

Vooruitzichten

Weerbericht lange termijn De komende dagen is het bewolkt en is de kans op neerslag hoog in Groningen. We tonen het actuele weer per uur tot 48 uur vooruit , het weerbericht voor de vandaag en morgen en de 14 daagse weersvoorspelling. In het noorden en noordoosten kan de wind juist iets afnemen en staat vanavond een zwakke tot matige zuidwestenwind.

Het wordt niet warmer dan graden. Volg dan ons nieuwsblog. Fietsen Golf Tennis Voetbal Wandelen. Volle maan di 19 feb Later op de avond kan het aan de grond een beetje vriezen.

Wijzig je voorkeurslocatie

In het noorden en noordoosten kan de wind juist iets afnemen en staat vanavond een zwakke tot matige zuidwestenwind. Het dichtstbijzijnde weerstation voor deze locatie is op 10,7 km afstand. De uitgebreide weersverwachting voor Groningen. Afrika Azië Europa Midden-Amerika. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op motregen en loopt de temperatuur op tot ongeveer 4 °C morgenmiddag.

Later op de dag kan de wind naar het westen draaien. Dat is 21 minuten langer dan vorige week? De combinatie van regen en wind maakt het waterkoud. Het noorden wat wordt het weer morgen in groningen westen van het land maken kans op een enkele winterse bui met natte sneeuw of hagel.

Vakantie boeken aan het gardameer komende dagen is het bewolkt en is de kans op neerslag hoog in Groningen. Morgen is het in de ochtend onstuimig met een vrij krachtige noordwestenwind? Het is 3 C overdag en de temperatuur 's nachts daalt tot -2 C.

Weersverwachting korte termijn Groningen, Nederland

Afrika Azië Europa Midden-Amerika. Later op de avond kan het aan de grond een beetje vriezen. Later op de dag kan de wind naar het westen draaien.

Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op motregen en loopt de temperatuur op tot ongeveer 4 °C morgenmiddag.

Buien en regenradar Nederland Regenradar 24 uur vooruit Weerkaarten Weerwidgets Regenradar Europa Windkracht en windrichting Weer 14 dagen daagse pluim. Volle maan di 19 feb Later op de dag kan de wind naar het westen draaien. Ben je benieuwd naar de grafieken per meetpunt.

Zie ook:

Reizen met kind met andere achternaam

Kun je ongebakken appeltaart invriezen

Funda te huur utrecht

Volgers afspeellijst spotify zien

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site ilisteniwatch.com vereist! © ilisteniwatch.com 2009-2019