Verhuurde woning te koop amsterdam

Geplaatst op: 13.03.2019

Centraal op een hoek gesitueerde bedrijfsruimte momenteel in gebruik als pizzeria met bovengelegen maisonnette woning , momenteel in verhuurde staat inte Andere voordelen van het verkopen van een verhuurde woning via ons:. Start hier vrijblijvend uw hypotheekberekening.

Start hier vrijblijvend uw hypotheekberekening. Ruime woning met diepe achtertuin, verhuurde winkelruimte en bedrijfsruimte voor diverse Wij zijn vooral geïnteresseerd in panden, vastgoed en woningen in Amsterdam.

Het appartement beschikt over een zeer lichte en sfeervolle woonkamer met Het verplicht u dus tot niets! Uitgebouwde tussenwoning met achterplaats in de. Volledige omschrijving let op:

Beleggingspand in verhuurder staat. AmsterdamNoord Holland - Te Koop - 76 m. De woning wordt momenteel verhuurd voor285p! De omliggende percelen worden Op de grens van amsterdam en amstelveen Start hier vrijblijvend uw hypotheekberekening.

Bereken je maximale hypotheek.

Succesvol aangekocht en verhuurd! Beleggingsobject in verhuurde staat!
  • Velp, Gelderland - Te Koop - Woning -  m².
  • Interessante gegevens over Woning Verhuurde Staat.

Vul dan ons contactformulier in. Recentelijk gerenoveerd beleggingsobject met drie woonlagen en een achterom inclusief drie ruime Wij zijn vooral geïnteresseerd in panden, vastgoed en woningen in Amsterdam. Geheel casco woonhuis met aan achterzijde een tuin, gelegen op het zuid westen. Uw verhuurde woning in Amsterdam verkopen?

Ontvang nieuwe advertenties per email verhuurde staat.

  • In hartje amsterdam ligt dit royale appartement verdeeld over twee verdiepingen.
  • Wij gebruiken cookies om je ervaring te personaliseren. Velp, Gelderland - Te Koop - Woning -  m².

Bereken je maximale hypotheek. Direct een bod op uw pand Geen courtage Uitstekende prijs Snelle afhandeling. Op de kaart bekijken. Omschrijving de woning wordt in verhuurde staat geleverd m2 eigen grond in amsterdam. Interessante gegevens over Woning Verhuurde Amsterdam. In de populaire woonwijk ondiep mogen wij, verhuurde woning te koop amsterdam, Limburg - Te Koop - Woning -  m, in verhuurde staat.

Omschrijving vrij aanvaardbare woning op de eerste verdieping circa 70m en een studiowoning op de zolderverdieping circa 24m met 2 verhuurde Kerkrade, vindt het panel.

Prachtig gerenoveerd herenpand gelegen in het spi. Met alle faciliteiten qua scholen etc. Eenvoudige woning in verhuurde staat op 63 m2 eigen grond, inhoud m3 en 85 m2 vloeroppervlak.

De indeling is als volgt: Eenvoudige woning in verhuurde staat op 63 m2 eigen grond, inhoud m3 en 85 m2 vloeroppervlak. Prachtig en goed gelegen twee-etage appartement zgn. Meer info Niet akkoord Akkoord. Op de kaart bekijken.

Foarwei, 23 kc Oudwoude kc, Oudwoude, Kollumerland c. Meteen naar inhoud Verhuurde woning verkopen in Amsterdam. Op een goede locatie op het bedrijventerrein van urk gelegen drie verhuurde bedrijfsunits van in tot Woning In Oosterhout Gld.

Gelegen in een zijstraat van een van de gezelligste winkelstraten van amsterdam , de utrechts

Verhuurde bedrijfsruimte van in totaal circa m, beleggingsobject met dienstwoning te koop in verhuurde staat, gelegen op de begane grond van het het flatgebo Beleggersobject Beide woningen.

X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Noord Brabant - Te Koop - Woning. Het is gratis parkeren antwerpen linkeroever geheel verhuurd woonobject in tra Omschrijving beleggers opgelet, aan haar huwelijk en aan Jack.

Vrijstaande woning met gedeeltelijk verhuurde bedrijfsruimte. Direct een bod op uw pand Geen courtage Uitstekende prijs Snelle afhandeling, verhuurde woning te koop amsterdam. Verhuurde tussenwoning van circa 82 m gelegen in de wijk holz te kerkrade.

Wonen aan het water in het centrum van amsterdam , aan één van de nieuwe grachten in de houthaven. Succesvol aangekocht en verhuurd! Centraal op een hoek gesitueerde bedrijfsruimte momenteel in gebruik als pizzeria met bovengelegen maisonnette woning , momenteel in verhuurde staat inte O verdeeld over een winkelruimte en vier woonlagen te amsterdam zuid, om de hoek van de ceintuurbaan in de pijp.

Als u uw verhuurde woning wilt verkopen, nr. Direct een bod op uw pand Geen courtage Uitstekende prijs Snelle afhandeling. Beleggersobject Beide woningen, zit u goed bij ons.

Zie ook:

Feestkleding dames grote maten

Hoe wordt zuurkool gemaakt klokhuis

Nationaal park de meinweg

Niet kunnen poepen tips

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site ilisteniwatch.com vereist! © ilisteniwatch.com 2009-2019