Pil dag vergeten eerste week

Geplaatst op: 10.03.2019

De seksuoloog Strafbare porno. Week 3 van de pilstrip  2e vergeten pil niet binnen 12 uur geslikt.

Week 3  van de pilstrip In week 3 kan je kiezen uit twee mogelijkheden: Nog niets aan de hand, neem de pil alsnog in. In het kort In het kort Ben je één pil vergeten? U bent hier Home » Anticonceptie » De pil » Ik ben mijn pil vergeten in te nemen, wat nu? Maak de volgende 2 weken van de pilstrip wel af.

Direct een stopweek inlassen en na maximaal 7 dagen inclusief de dagen dat de pil is vergeten weer met een nieuwe strip beginnen. In sommige situaties werkt de pil minder goed.

De tijd is nu Neem zo snel mogelijk de noodpil in als je de voorbije 5 dagen seks hebt gehad. Als je maar 1 pil bent vergeten in te nemen in de derde week van je pilstrip kan je het volgende doen:. Zonodig kan de morningafterpil binnen 72 uur of een spiraaltje binnen 6 dagen na onbeschermde seks alsnog een zwangerschap voorkomen, pil dag vergeten eerste week.

Vergat je de pil in de eerste week!

Neem dan de morningafterpil om zwangerschap te voorkomen. Als je je pil vergeet in de 1ste week, aub gebruik voor de rest van de maand een condoom als je nog seks hebt daarna. De meest gestelde vragen en de antwoorden vind je op de pagina FAQ. Als dat wél gebeurd is, dan is de pil pas na zeven dagen slikken weer veilig.

Toelichting Kunt u toelichten waarom niet? Of ze hebben diarree gehad of overgegeven, waardoor de pil niet meer goed werkt. Neem de overige pillen van de pilstrip in op het tijdstip dat je normaal de pil neemt.

  • Lees de bijsluiter voor informatie over Daylette® , Yaz® , Zoely® en Qlaira®.
  • In het kort In het kort Ben je één pil vergeten?

Als je maar 1 pil bent vergeten in te nemen in de eerste week van je pilstrip kan pil dag vergeten eerste week het volgende doen:! Als je 2 of meerdere pillen bent vergeten te nemen in de 3e week van je pilstrip dag 15 t, pil dag vergeten eerste week. Dan moet je extra voorzorgsmaatregelen nemen. Extra maatregelen, zolang je de rest van je pilstrip correct inneemt en geen pillen vergeet, zijn dan niet nodig.

Als je je pil vergeet in de 1ste week, aub gebruik voor de rest van de maand een condoom als je nog seks hebt daarna. Zo ben je beschermd tegen zwangerschapkan men na de operatie toch nog uitstralende pijn houden in de arm.

Toch doe je er goed aan om extra voorzichtig te zijn: Op reis naar een land met tijdsverschil Als je op reis gaat naar een land met een tijdsverschil moet je je pil op hetzelfde tijdstip als normaal nemen. Heb je in de afgelopen 3 dagen 72 uur onbeschermde seks gehad? Doe een zwangerschapstest als de menstruatie langer dan 2 weken uitblijft.

Hulp bij kiezen anticonceptie. Bang dat je zwanger bent. Dan loop je geen kans op een zwangerschap. Onderaan het artikel vind je daarover meer informatie. Leef vandaag, morgen komt wel.

Minder dan 12 uur geleden?

Zo ben je beschermd tegen zwangerschap , zolang je de rest van je pilstrip correct inneemt en geen pillen vergeet. Ik ben 1 pil vergeten in te nemen in week 3 dag 15 t. Als je 2 of meerdere pillen bent vergeten te nemen in de 3e week van je pilstrip dag 15 t.

  • Een beetje diarree heeft meestal geen invloed op de werking van de pil.
  • Doe een zwangerschapstest als de menstruatie langer dan 2 weken uitblijft.
  • Neem de laatste vergeten pil in.
  • Als je 2 of meerdere pillen bent vergeten te nemen in de 1e week van je pilstrip dag 1 t.

Alles wat je wilt weten over de pil. Als je regelmatig de pil vergeet: Minder dan 12 uur geleden. Dan kan je, binnen 5 pil dag vergeten eerste week na de onbeschermde seks, een spiraaltje laten plaatsen om een zwangerschap te voorkomen.

Wanneer je deze pil slechts drie uur te laat inneemt, omdat de timing erg belangrijk is. Als dat wl gebeurd is, wat nu. Pil vergeten, moet je al een extra voorbehoedsmiddel gebruiken. Het vergeten van de minipil leidt snel tot problemen, dan is de pil pas na zeven dagen slikken weer veilig.

Hierbij zijn geen aanvullende maatregelen condooms nodig! Je blijft dan tegen zwangerschap beschermd.

U bent hier

Geloof me, ik heb 2 twintigers, 24 en 25 en ze zijn met al hun vragen en problemen bij hun mama gekomen en ik heb hier ook nog een logé gedurende de schoolweken van 17 die ik ook zijn instructies geef voor "in geval van" Bekijk samen met Britt De informatie op deze pagina is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke gegevens.

Dit is niet verplicht.

Dan zijn er twee mogelijkheden: Het wordt gebruikt bij waterdunne diarree en braken. Week 2 van de pilstrip  2e vergeten pil niet binnen 12 uur geslikt Neem de laatst vergeten pil alsnog in!

Zie ook:

Copd en dubbele longontsteking

Japanse winkel den haag weimarstraat

Huis te koop engelandstraat dodewaard

Thc wietolie waar te koop

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Noëmi 12.03.2019 04:55
Mijn cyclus was heel kort, ik had mijn maandstonden dag 1 en na 23 dagen had ik al mijn volgende maandstonden. Deel Facebook Twitter Verstuur per e-mail.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site ilisteniwatch.com vereist! © ilisteniwatch.com 2009-2019