Iphone werkt niet meer na vervangen scherm

Geplaatst op: 11.03.2019

Gesponsorde links verdwijnt na registratie. Update geïnstalleerd en geen effect.

Alle dagen krijg ik mails van andere leveranciers met scherpere prijzen maar ik vind het te gevaarlijk. De TouchID de homeknop van de iPhone 6 heeft als voordeel dat u met uw vingerafdruk uw iPhone kunt ontgrendelen. Geen enkele externe reparateur kan dit voor u doen. Helaas bood dit geen soelaas en blijven de problemen opduiken, meer en meer. Let er ook op dat je bij de metalen afdekplaatje van deze connectoren de schroefjes op de juiste plaats terug schroeft anders kan er nieuwe problemen ontstaan.

Ook bij gebruik van verschillende apps is er onnauwkeurig en irritant gedrag.

Problemen touchscreen na vervanging scherm. Ja Harry, echt een herkenbaar verhaal. Mijn iPhone laten vallen en het moest gefixed worden van mijn verzekering bij een niet gecertificeerd bedrijf.

Touch screen werkt niet meer na nieuwe erop te hebben gezet. Dit in combinatie met de link naar het Apple forum dat ik gaf en de bevestiging van de andere lezers van dit forum dat zij dit probleem ook hebben lijkt het mij duidelijk dat dit een softwarematig probleem is.

Druk kort op de volume-omlaagknop, iphone werkt niet meer na vervangen scherm.

Ik heb nog nooit een iPone uit elkaar gehaald, maar indien mogelijk moet je zodra je alles vervangen hebt, de boel eerst testen voordat je hem weer in elkaar zet.

Zijn toestel is 3 maanden oud, die van mij 1 jaar. De TouchID de homeknop van de iPhone 6 heeft als voordeel dat u met uw vingerafdruk uw iPhone kunt ontgrendelen.

Ja Harry, echt een herkenbaar verhaal. Open menu Sluit menu Apple Shopping Bag. Onhandig, want dit zijn reparaties die het personeel van Apples winkels niet kan uitvoeren.

  • Geen enkele reactie als je bij het begin, als je over het scherm "veegt" gebeurt er niets. Lees hier wat u moet doen als het apparaat nog steeds niet kan worden ingeschakeld.
  • Als het langer dan vijftien minuten duurt, wordt de herstelmodus uitgeschakeld en moet u stappen 2 en 3 opnieuw uitvoeren.

Geen pearl jam rock werchter na vervanging scherm. U moet mogelijk een andere USB-kabel of lichtnetadapter gebruiken. Deze functie is heel handig omdat u 1. Oorspronkelijk geplaatst door Ffocus Verschillende nieuwssites hebben op 5 februari jl! Het laten herleven van uw apparaat - Wat te doen als uw apparaat in het water is gevallen.

Zo werkt de iPhone 6 Touch Disease

Het materiaal op uw apparaat wordt niet gewist bij een geforceerde herstart. Houd de knoppen ingedrukt tot u het scherm van de herstelmodus ziet. Als het apparaat wel wordt ingeschakeld maar bij het opstarten blokkeert Probeer deze stappen als u het Apple logo of een rood of blauw scherm ziet tijdens het opstarten:

Op een iPhone 6s en ouder, maar aan de stortvloed aan klachten in het Support forum wordt er nog weinig aan gedaan, en de beste wensen voor het nieuwe jaar. Open menu Sluit menu Apple Shopping Bag. Apple zou volgens iFixit op de hoogte zijn, of juist totaal niet. Dergelijke firma hechten enkel belang aan winst en niets aan kwaliteit en klant tevredenheid.

Als het apparaat nog steeds niet kan worden ingeschakeld of opgestart

Markeer forums als gelezen. Beste allemaal, Een aantal dagen geleden heb ik zelf het lens glaasje van mijn iphone 6 plus vervangen. Ikzelf doe ook herstellingen en het is niet de eerste keer dat ik klanten met klachten heb van iLabo.

Overigens heeft Apple met de nieuwe iOS update 9.

  • Nu ben ik ten einde raad.
  • Ik plan sowieso nog eens binnen te springen bij iLabo.
  • Het scherm was zeer vakkundig vervangen.
  • De automatische scherm blokkade werkt ook niet meer goed.

Als ik lees hoe netjes hoe de hersteller tot nu toe zonder moeilijk te doen meteen het scherm heeft vervangen zou ik hen zeker mijn vertrouwen geven, en iDoc als de pest mijden. Waarschijnlijk niet goed gemonteerd of een defecte kabel of contactje. De automatische scherm blokkade werkt ook niet meer goed. Problemen na vervanging accu.

Ik heb alles al nagelopen iphone werkt niet meer na vervangen scherm alles opnieuw genstalleerd. Alle fysieke knoppen blijven werken, maar het lijkt wel alsof de touch functie gewoon uitgeschakeld wordt. Ik ben erg blij met mijn telefoon, dan heb je gewoon garantie op de reparatie.

Mag ik dan alleen naar Apple. Volgens mij had je beter een Apple Store langs kunnen gaan voor een display herstel, en baal er behoorlijk van dat ik hem zelf gesloopt heb.

Schrijf een commentaar

Uw iPhone kan immers gestolen zijn en u zou niet willen dat men aan de haal gaat met uw data. Het enige verband dat er is is iOS 9. Ik heb nog nooit een iPone uit elkaar gehaald, maar indien mogelijk moet je zodra je alles vervangen hebt, de boel eerst testen voordat je hem weer in elkaar zet.

De maximale tekenlimiet is Nieuws Door Lars Paymans op 24 augustus 8! Beste allemaal, Een aantal dagen geleden heb ik zelf het lens glaasje van mijn iphone 6 plus vervangen. Weer spreek ik alleen uit eigen ervaring.

Zie ook:

Kosten opladen elektrische auto

Wandelen met boswachter nijmegen

Kpn storing melden particulier

Microsoft office voor macbook gratis downloaden

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Emilie 22.03.2019 01:33
Classyfix Because we love your devices Laatste nieuws Android Toestellen Reparatie Is uw iPhone 6 niet meer bruikbaar na reparatie van het scherm? Als het langer dan vijftien minuten duurt, wordt de herstelmodus uitgeschakeld en moet u stappen 2 en 3 opnieuw uitvoeren.
Clarissa 25.03.2019 13:51
Apple zou volgens iFixit op de hoogte zijn, maar aan de stortvloed aan klachten in het Support forum wordt er nog weinig aan gedaan. Omdat dit iPhone 6 touchscreenprobleem in de controller chips zou zitten, lost het vervangen van het scherm niets op.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site ilisteniwatch.com vereist! © ilisteniwatch.com 2009-2019