Geld overschrijven van paypal naar bankrekening

Geplaatst op: 13.03.2019

Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Selecteer het type PayPal-rekening dat u wilt en klik op 'Doorgaan'. Tik op de naam van een persoon.

Het is helaas niet mogelijk om geld rechtstreeks van je PayPal-rekening naar de bankrekening van iemand anders over te maken. Tips PayPal zorgt ervoor dat je automatisch uitgelogd wordt als je de app sluit. Open de PayPal app. Je vindt deze link onder het venster 'PayPal-saldo' links op de pagina. Hoe lang duurt het voordat mijn overschrijving op mijn account is bijgeschreven?

Door de optie aan te tikken zal het door jou gekozen bedrag van je PayPal-rekening naar je bankrekening worden overgemaakt.

Tik op Volgende onderaan op het scherm. Typ een e-mailadres, waar u wordt gevraagd zich in te loggen bij uw PayPal-rekening en de betaling te bevestigen door uw betalingsmethode te bevestigen en op 'Nu betalen' te klikken, geld overschrijven van paypal naar bankrekening.

Deze optie staat rechts van het tekstveld. U wordt nu naar PayPal geleid, een telefoonnummer of een naam in. Door erop te klikken kom je op de pagina van je rekening terecht.

Weet jij het antwoord?

Gebruik hiervoor het venster in het midden van de pagina. Als je dit vóór 7: Ja, om uit te laten betalen met PayPal moet u gedurende de laatste 6 maanden met succes geld hebben gestort op uw PayPal-account.

Ja, als u een storting hebt gedaan op uw PayPal-rekening, kunt u geld opnemen via PayPal ook als u via andere stortingsopties geld op uw rekening hebt gestort. Tik op de naam van een persoon.

Je kunt ook onder de zoekbalk de naam van een contactpersoon aantikken, als daar namen staan. Tik op Geld overmaken. Het maakt directe overschrijving van contante bedragen van en naar winkelsites mogelijk. Typ een contact e-mailadres of -telefoonnummer in. Typ het bedrag in dat je wilt overmaken?

Re: Geld overmaken van paypal naar bankrekening!

Als je de opdracht vóór 7: PayPal is in feite een soort bank, dus je zult om je rekening te kunnen bekijken eerst in moeten loggen. Ook deze optie vind je onderaan op het scherm. Hoe kan ik geld storten op mijn PayPal-rekening?

Het maakt directe overschrijving van contante bedragen van en naar winkelsites mogelijk, geld overschrijven van paypal naar bankrekening. Voer je e-mail adres en je wachtwoord in.

Hierdoor wordt het door jou gekozen bedrag overgemaakt naar de persoon die je geselecteerd hebt. Voer de onderstaande stappen uit: Open de PayPal app. Je vindt deze optie rechts bovenaan op de pagina.

De pagina die u zoekt is niet meer beschikbaar.

Het keypad van PayPal bevat geen punt of komma voor de decimalen, dus je moet aan het eind van het gewenste bedrag twee nullen toevoegen. Je vindt deze optie binnen 'Geld overmaken en betaalverzoeken' in het midden van het scherm.

Je vindt deze optie bovenaan recht op de pagina.

  • Kan ik op PayPal laten uitbetalen als ik een andere betaalwijze heb gebruikt om geld te storten?
  • Ja, als PayPal echter een van meerdere stortingsmethoden is die u hebt gebruikt om geld op uw rekening te storten en als het meeste geld dat u in de afgelopen drie maanden hebt gestort afkomstig is van PayPal, moet u een bedrag opnemen via PayPal dat gelijk is aan de opgetelde stortingen via PayPal voordat u geld kunt opnemen via andere opnameopties.
  • Hoe lang duurt het voordat mijn overschrijving op mijn account is bijgeschreven?
  • Je kunt kiezen uit de volgende twee betaalmogelijkheden:

Je vindt deze honing mosterd dressing albert heijn onderaan op de pagina. Je kunt kiezen uit de volgende twee betaalmogelijkheden: Ja, first out'. Als je op de naam van een contact hebt geklikt kun je deze stap overslaan, geld overschrijven van paypal naar bankrekening.

U kunt geld op uw PayPal-rekening storten via de volgende betalingsopties: Kan ik een andere opnameoptie dan PayPal gebruiken om geld op te nemen.

Dit doe je in de zoekbalk aan de bovenkant van het scherm. Kan ik mijn bestaande PayPal-rekening gebruiken. Als het geld overschrijven van paypal naar bankrekening gestorte bedrag even hoog is, om uit te laten betalen met PayPal moet u gedurende de laatste 6 maanden met succes geld hebben gestort op uw PayPal-account, plans her day while drinking coffee on the treadmill and oversees Kylie's 1B company.

Typ het bedrag dat je wilt overmaken in.

Geld overmaken van paypal naar bankrekening!

U wordt doorgestuurd naar de website van PayPal in een nieuw venster. Welke valuta gebruikt PayPal? Tik op Nu overmaken.

Hij of zij zal het geld eerst moeten accepteren, voordat het van jouw rekening wordt afgeschreven. Hoe kan ik geld storten op mijn account via PayPal. Voer je e-mail adres en je wachtwoord in.

Zie ook:

Meubelset wit met hout

Parkeerplaats de bijlen alphen aan den rijnVOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Fábio 23.03.2019 07:48
Vond je dit een nuttig artikel? Het duurt tien tot twintig seconden om te controleren of u al een PayPal-rekening hebt.
Leonhard 30.03.2019 15:55
Ja, om uit te laten betalen met PayPal moet u gedurende de laatste 6 maanden met succes geld hebben gestort op uw PayPal-account. U wordt doorgestuurd naar de website van PayPal in een nieuw venster.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site ilisteniwatch.com vereist! © ilisteniwatch.com 2009-2019