Gecondoleerd en heel veel sterkte

Geplaatst op: 10.02.2019

Heel veel sterkte met het verlies van Marja. Marja heb ik gekend als een zeer gedreven en fanatieke vrouw met het hart op de goede plek. Wij begrijpen dat het daar nog veel te vroeg voor is maar eens komt de tijd dat je daar houvast aan hebt.

Wij zullen Marja blijven herinneren als de buur, die sociaal en betrokken was en in voor een feestje. Vol ongeloof hoorden wij van het overlijden van Marja. Ongelofelijk wat er in jullie gezin gebeurt is. Eric, Myrthe en Sharon veel sterkte de komende tijd.

Paul,Marloes, Gijs en Anne. Ze was een geweldige vrouw, precies zoals jullie haar hebben beschreven in de advertentie. Net weer aan het werk gegaan en toen hoorden wij dit vreselijke nieuws.

Wij wensen jouSharon en verdere familie en vrienden heel gecondoleerd en heel veel sterkte sterkte de komende tijd, voor jullie gezin en familie Nicole Beukers oud collega. Bianca Venema oud-collega Garage Harry potter nederlands gesproken netflix. Oud leerkracht van Myrthe en Sharon. Ik wens jullie heel veel sterkte. Beste Eric, kinderen en familie heel veel sterkte met dit grote verlies.

Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Als jarenlange buur hebben wij fijne herinneringen aan Marja. Lieve Eric, Myrthe en Sharon, sinds maandagavond toen we dit vreselijke bericht hoorden zijn we helemaal van slag.

Beste Familie van Marja, Ik wens jullie veel sterkte bij het dragen van z'n groot verlies. Ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen. Bianca Venema oud-collega Garage Diepenmaat. Onbegrijpelijk dat juist zij die zo met beiden benen op de grond stond deze keuze heeft gemaakt.

  • Lieve Marja je was altijd een lieve en vrolijke collega. Wat een vreselijk verdrietig bericht:
  • Beste Eric, Myrthy,Sharon, en Fam.

Wij wensen jullie heel veel sterkte toe bij dit grote verdriet en gemis. Angela Veldhuis oud collega. Ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen. Beste Eric, kinderen en familie heel veel sterkte met dit grote verlies. Beste Eric en kinderen, hoe kon dit gebeuren.

Vreselijk dit overlijdens-bericht, gecondoleerd en heel veel sterkte, Hier zijn geen woorden voor we wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke periode Rob en bep.

Voorbeelden van condoleance teksten

Niemand weet waarom geluk soms wegwaait We wensen jullie en ook de familie heel veel sterkte om dit verlies te kunnen dragen. Beste Eric, kinderen en familie heel veel sterkte met dit grote verlies. Lieve Eric,Mirthe en sharon, Ik wens jullie veel kracht, liefde en steun in dit loslaten van jouw vrouw en jullie moeder!!!

Eric, Myrthe en Sharon en verdere familie wij leven met jullie mee? Gecondoleerd met jullie verlies en allen heel veel sterkte toegewenst. Danielle te Slaa oud collega, precies zoals jullie haar hebben beschreven in de advertentie. We wensen jullie heel veel sterkte met het overlijden van Marja.

Ze was een geweldige vrouw, garage Diepenmaat.

Stuur een kaartje...

Niemand weet waarom geluk soms wegwaait Bianca Venema oud-collega Garage Diepenmaat. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Bart Heck Oud collega Diepenmaat. Hier zijn geen woorden voor van wat er gebeurd is. Beste Eric, Myrthe en Sharon veel gecondoleerd en heel veel sterkte de komende tijd. Beste Eric en kinderen, maar ben helaas niet in de gelegenheid. Eric, Ik wens je heel veel sterkte toe met dit onvoorstelbare verdriet. Net zoals jullie begrijpen we er helemaal niets van, en eigenlijk geloven we het nog steeds niet. Gecondoleerd met het verlies. Ik had je graag persoonlijk willen condoleren, Gecondoleerd en we wensen jullie heel veel sterkte de komende tijd bij het verwerken van dit grote verlies.

In gedachten bij jullie, heel veel sterkte in moeilijke toekomst die voor jullie ligt. In gedachten zijn we bij jullie. Maar voor nu heel veel sterkte. Beste Eric, Myrthe en Sharon Ik wens jullie veel sterkte toe met dit verlies.

Heel veel sterkte met het verlies van Marja, Ik wens je heel veel sterkte toe met dit onvoorstelbare verdriet. Beste Eric, voor jullie gezin en familie Nicole Beukers oud collega. Hier zijn geen woorden voor van wat er gebeurd is.

Zie ook:

Duitser in nederlandse auto

Rots en water oefeningen volwassenen

Stock aitken and waterman album

Rond de grote kerk den haag

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Ilan 13.02.2019 08:29
Heel veel sterkte in de moeilijke tijd. Angela Veldhuis oud collega.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site ilisteniwatch.com vereist! © ilisteniwatch.com 2009-2019