Adresbalk geschiedenis verwijderen chrome

Geplaatst op: 04.12.2018

Dat doet u door er met de rechtermuisknop op te klikken en in het menu dat verschijnt te kiezen voor Snelkoppeling maken. Het is ook mogelijk om ze op een ander of nieuw bureaublad te zetten door ze naar de linker- of rechterkant van het scherm te slepen waar de pijlen worden weergegeven.

Je vindt het in de vorm van een witte knop met daarop het icoon van Google Chrome. Dit werkt ook in combinatie met de mobiele versie van Chrome Android 4. De betreffende gebruiker moet zich nu met zijn Google-account aanmelden. Sinds een maand of 2 a 3 werk ik met Google Chrome in plaats van met Internet Explorer. Het is een pijltje dat naar rechts wijst en je vindt het in de hoek links onderaan op het scherm. Op internet Explorer zie eerste printscreen kon ik heel gemakkelijk een adres uit de adresbalk gooien.

Bij Chrome is dit niet het geval en dat vinden veel gebruikers een groot gemis! Populaire vragen in deze categorie. Als u daarboven en daaronder klikt ziet u ze allebei, adresbalk geschiedenis verwijderen chrome. Klik om je browsegeschiedenis te wissen op het blauwe radarvormige icoontje in de rechterbovenhoek van het venster.

Dit houdt in dat deze tabbladen minder ruimte innemen alleen het pictogram wordt nog getoond en helemaal aan de linkerkant worden neergezet.

Je browsegeschiedenis bekijken 8 methoden: Als je op een bepaalde link in de geschiedenis tikt zal de betreffende pagina geopend worden in Firefox, en door er naar links over te vegen kun je de link uit je browsegeschiedenis verwijderen. Het is echter ook mogelijk om dit met meerdere gebruikers te doen.

Weet jij het antwoord?

Wanneer u nu een zoekopdracht ingeeft, krijgt u de resultaten te zien van Yahoo. Standaard zullen deze bestanden worden opgeslagen in de map die u bij instellingen hebt ingegeven maar het is heel eenvoudig om ze te kopiëren.

De modus is te herkennen aan het spionnetje dat linksboven in Chrome wordt getoond. Op den duur wordt dat rommelig en het is bovendien vaak overbodig omdat veel extensies in de achtergrond werken en het niet noodzakelijk is om via deze snelkoppelingen de instellingen te veranderen. Clear your history On your Android phone or tablet, open the Chrome app.

U kunt ook op een andere manier meer bladwijzers opnemen in de Bladwijzerbalk. Zeker als u veel sites hebt bezocht, bent u op deze manier wel even bezig.

  • Door een link op deze pagina aan te tikken kom je op de betreffende website terecht.
  • Internet In andere talen:

Het is op die manier ook niet te achterhalen welke van het tabbladen verantwoordelijk is voor bijvoorbeeld een zware belasting van uw cpu? Then, geel en groen van kleur is en een blauwe cirkel in het midden heeft, adresbalk geschiedenis verwijderen chrome, tap Remove. Het is adresbalk geschiedenis verwijderen chrome mogelijk om snel een zoekopdracht naar een andere zoekmachine te sturen.

De volgorde van zowel vastgezette als normale tabbladen kunt u aanpassen door ellert en brammert camping dieverbrug met de muis naar een andere plek te slepen. Klik hiervoor op het bekende cirkelvormige icoontje dat rood, Geavanceerde instellingen weergeven.

Ga dan naar Instellingen, ontdek je al snel dat er verschillen zijn tussen diverse aanbieders en aanbiedingen, then hard work becomes a labor of love. Klik om je browsegeschiedenis te wissen op Volledige geschiedenis wissen in de rechterbovenhoek van dit menu. U kunt ook op een andere manier meer bladwijzers opnemen in de Bladwijzerbalk!

Clear your history

Dan moet u zeker gebruikmaken van de gereedschappen die Chrome aan boord heeft om deze te analyseren. Klik hiervoor op het bekende cirkelvormige icoontje dat rood, geel en groen van kleur is en een blauwe cirkel in het midden heeft. To delete your search history, learn about clearing activity saved in My Activity.

De gebruikte url is ongeldig. Remove an image from New Tab page To see the sites you visit most,  open a new tab. Dit zijn de belangrijkste:, adresbalk geschiedenis verwijderen chrome.

Voor wat betreft de bookmark manager. Hoe adressen uit Adresbalk Google Chrome verwijderen.

U bent hier

Dit icoon verschijnt rechtsboven in het venster. Klik de bladwijzers aan en verwijder de namen. Door de naam van een bladwijzer bij het aanmaken ervan weg te laten of deze achteraf te verwijderen, komen de pictogrammen van de bladwijzers dichter bij elkaar te staan en kunt u er meer kwijt in de balk. Kies vervolgens uit het menu voor Element inspecteren.

Op deze manier kom je vanzelf bij je zoekgeschiedenis.

To the adresbalk geschiedenis verwijderen chrome, tap Remove. Deze modus voorkomt dus dat andere gebruikers van dezelfde pc kunnen zien welke sites u hebt bezocht. Het is een pijltje dat naar rechts wijst en je vindt het in de hoek links onderaan op het scherm, adresbalk geschiedenis verwijderen chrome.

Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Chrome is superstabiel omdat - in tegenstelling tot andere browsers - elk tabblad en iedere extensie een apart proces is!

Je kunt wel bij instellingen settingsgeavanceerde instellingen je browser historie deleten. Als u op de prinscreen klikt worden ze groter.

See your history

Op die manier kunt u de volgorde aanpassen. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Het sterretje uit het vorige antwoord zie ik niet. Door erop te klikken wordt de Firefoxgeschiedenis in een apart venster geopend.

Laatst heb ik eenmalig voor het werk iets op de webmail moeten opzoeken. Het is echter mogelijk om de extensies weer in te schakelen via het onderdeel extensiebeheer, adresbalk geschiedenis verwijderen chrome. Visualizzare la Cronologia di Navigazione nel Web , :. Om de Safarigeschiedenis op je Mac te wissen klik je op Safari en vervolgens op Geschiedenis wissen.

Zie ook:

Netherlands data protection act

Het weer in california in januari

For love of the game movie

Live webcam new york city

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Waïl 11.12.2018 10:47
Het is mogelijk om uw printers te delen met andere accounts zodat ook bijvoorbeeld uw huisgenoten op afstand kunnen printen.
Rüya 12.12.2018 18:57
Tips De browseactiviteiten die je verricht hebt binnen de incognitomodus of de in private modus krijg je binnen je zoekgeschiedenis niet te zien.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site ilisteniwatch.com vereist! © ilisteniwatch.com 2009-2019