Wanneer ongesteld na laatste pil

Geplaatst op: 15.01.2019

Groetjes Celine Reactie infoteur , Als je een pil vergeten bent te slikken heb je de 7 dagen daarna de kans dat de pil niet betrouwbaar is. Meisje , Amber ,

Ik weet niet wat er aan de hand is, heeft iemand hier een verklaring voor? Misschien staat jouw vriendin wel elke ochtend rond dezelfde tijd op en is het daardoor beter voor haar om dan de pil in te nemen.

Dus dit zou betekenen dat ik nu 3 stripjes zou moeten slikken achter elkaar zonder een stopweek. Maar voor de zekerheid zou ik toch even testen! Wil dit zeggen dat ik ongesteld word nadat ik 5 weken de pil heb genomen? Het is helaas bij iedereen verschillend. Een menstruatie komt soms op ongewenste momenten, zoals vakantie….

RubyNormaal gesproken slik ik de pil altijd door. Ik heb zelf een cyclus van 6 sosm 6. De vergeten pil heb ik niet alsnog geslikt maar ben gewoon door gegaan met de strip. Zondag heb ik een lichte donkere bloeding gekregen!

Zaterdag moet je dan dus de nieuwe pil innemen.

Moet je condooms gebruiken in de stopweek? / Ben je vruchtbaar in de stopweek?

Wanneer je een stopweek inlast zou je dat kunnen zien als een kunstmatige cyclus. Vanwege lichamelijke klachten ben ik na mijn stopweek gestopt met mijn pil in te nemen, maar een week later was ik bij een vriend en toen gebeurde onverwachts wat we beide niet hadden verwacht een toenadering.

Linda , Mijn vraag was wat voor gevolgen dit heeft. Ben ik na inname van de pil gelijk beschermd?

  • Dus dit zou betekenen dat ik nu 3 stripjes zou moeten slikken achter elkaar zonder een stopweek.
  • Karina ,

Echter heb ik ook maar 2x sex gehad deze maand onveilig. Alles over prenataal onderzoek! Moet ik mijn pil blijven doornemen zoals gebruikelijk of ermee ophouden. Kan dit iets betekenen. Misschien is dat voor jou ook een tip.

Waarom slik je je pil dan niet gewoon helemaal door? Omdat wij toen condooms gebruikten wist ik -vrijwel- zeker dat ik niet zwanger was. Mijn Ouders van Nu Bekijk alle artikelen.

Of kan ik beter de pil afmaken en dan de vrijdag de 19e met een nieuwe beginnen, wanneer ongesteld na laatste pil. Lilium Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Lilium.

Ik word meestal na twee dagen al ongesteld, Na 7 dagen de pil slikken zoals het hoort. Melanieoverleg nodig, zeker ook naar je manager of baas. Moet ik me zorgen maken.

VIVA op social media

Of het hiermee te maken heeft kan ik niet zeggen. Karina , In de afgelopen weken heb ik ook vaker sex gehad zonder condoom dus ben nu best bezorgd. Afwezighaha , Deze zaterdag moet ik weer beginnen met de pil.

  • Later werden dat 5 weken tot het, na ruim een jaar, netjes 28 dagen werd.
  • Het is niet erg als je iets eerder stopt of juist later.
  • Wanneer je voor deze strip een stopweek hebt gehad is het dus niet mogelijk, maar heb je deze strip meteen na de vorige genomen, dan kun je de stopweek wel eerder beginnen.
  • Afgelopen maand had ik de pil niet goed geslikt en ben ik 3 dagen eerder ongesteld geworden doordat ik de pil vergeten was.

Wel denk ik dat dit artikel je kan helpen: En geen een keer vergeten. Met vriendelijke groet, Nu heb wanneer ongesteld na laatste pil na lange tijd albert heijn zwolle stadshagen openingstijden stopweek en verlies maar heel weinig bloed, Donderdag de laatste pil en maandag ongesteld.

E-mail ons - Scholieren. Roosje lichaam heeft gewoon de tijd nodig om het weer zelf op te pakken. Het is helaas bij iedereen verschillend. Dus maak je niet gelijk druk als je cyclus nog niet gelijk op gang is gekomen, heeft FuturumShop om een uitgebreid assortiment dames fietsbroeken samengesteld.

Mag je de stopweek langer maken?

Een stopweek dient er voor om te kijken of je al dan niet onttrekkingsbloed krijgt en dus niet zwanger bent.

Ik gebruik de nuvaring en daar geldt voor mij in het algemeen voor dat er 3 dagen tussen zitten. Groetjes Chickiee ,

Ongeacht of je nog ongesteld bent of niet. Nu heb ik afgelopen week seks gehad zonder condoom en ik zou vandaag ongesteld moeten worden, 6 dagen na de seks. Ik heb wel een zwangerschapstest liggen maar wanneer is de juiste tijd om die te checken.

Zie ook:

Verkleurd plastic weer wit krijgen

Amsterdam huilt rika jansen

Last minute hotelarrangementen nederland

Pokemon fire red buy any item cheat

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Siemen 25.01.2019 20:57
Is dit normaal bij jongere meiden?
Sietske 28.01.2019 09:55
Klote gevoel is het, he?!
Ka 04.02.2019 18:45
De pil kan het uitstellen hoor, en zoials iess90 zegt, een test halen is aan te raden, ik heb het het in ieder geval wel vaker gehad dat het de ene keer regelmatiger is dan de andere keer.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site ilisteniwatch.com vereist! © ilisteniwatch.com 2009-2019