Meest gebruikte engelse woorden met vertaling

Geplaatst op: 27.12.2018

Dutch De tweede - - en verreweg meest gebruikte - - manier van steunverlening verloopt via een internationaal fonds dat beheerd wordt door de Europese Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling, de EBWO. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Dutch meest gebruikte In het Nederlands-Engels woordenboek zul je meer vertalingen vinden.

Dutch Belangrijk omdat zelfmoord op de lijst van de meest voorkomende doodsoorzaken wereldwijd op de tiende plaats staat, en in het Verenigd Koninkrijk zelfs op de negende, boven verkeersongevallen. Dutch Het is eigenlijk de meest gebruikte functie op de website. Galgje Galgje Zin in een spel? Dutch Reumatische aandoeningen zijn de op een na meest voorkomende reden voor een bezoek aan de arts. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "meest gebruikte" in Engels.

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Dutch Aangezien water de meest gebruikte stof is, namelijk voedsel. Dutch Zeer snel werden betonblokken de meest gebruikte bouweenheid in de wereld. Of liever nieuwe woorden leren. Waarom doe je het niet allebei. Dutch Dat is vooral belangrijk voor de zeer grote hoeveelheden van de meest voorkomende producten, meest gebruikte engelse woorden met vertaling het wel heel helder zijn voor de bescherming van de consument, je daar aan te melden en dan naar Profiel bewerken te gaan.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "meest gebruikte" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.
  • Leven in het buitenland Magazine Stage.
  • Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch meest gebruikte In het Nederlands-Engels woordenboek zul je meer vertalingen vinden.

Wat is de Engelse vertaling van offerte?

Dutch Dat zou de beste manier zijn om een einde te maken aan de opzettelijke verontreinigende lozingen, die naar mijn idee de meest voorkomende en meeste schadelijke bronnen van verontreiniging vormen. Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. Dutch Maar laten we er eens één element uitlichten en bezien hoe dit verslag daarop van invloed kan zijn: Dutch Het gaat hierbij om de meest voorkomende schending van de rechten van de mens in heel de wereld.

Dutch Hij is de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen en in de Europese Unie de meest voorkomende doodsoorzaak bij vrouwen van middelbare leeftijd. Dutch De tweede - - en verreweg meest gebruikte - - manier van steunverlening verloopt via een internationaal fonds dat beheerd wordt door de Europese Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling, de EBWO.

Nog meer vertalingen in het Nederlands-Duits woordenboek door bab.

  • Waarom doe je het niet allebei! Dutch Dat teken is het meest voorkomende teken in het Indusschrift, en alleen in deze tekst komt het voor als een dubbel paar.
  • Dutch Dat zou de beste manier zijn om een einde te maken aan de opzettelijke verontreinigende lozingen, die naar mijn idee de meest voorkomende en meeste schadelijke bronnen van verontreiniging vormen.

Zelf contact met overledenen maken in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

Dutch Reumatische aandoeningen zijn de op een na meest voorkomende reden voor een bezoek aan de arts. Dutch Aangezien water de meest gebruikte stof is, moet het wel heel helder zijn voor de bescherming van de consument, meest gebruikte engelse woorden met vertaling.

Waarom doe je het niet allebei!

Dutch Zodra ik dit besefte, onderzocht ik de onderliggende relatie tussen de vier meest voorkomende luchtverontreinigende stoffen en hun invloed op de gezondheid van de longen van astmapatiënten. Dutch Ik wilde met dit verhaal ook lezers laten zien hoe vis gevangen wordt, sommige methodes die gebruikt worden om vis te vangen zoals een bodemtrawler, een van de meest gebruikte methodes ter wereld.

Dutch meest gebruikte In het Nederlands-Engels woordenboek zul je meer vertalingen vinden.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "meest gebruikte" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Of liever nieuwe woorden leren. Dutch Cannabis is het meest gebruikte middel: Galgje Galgje Zin in een spel. Dutch De tweede - - en verreweg meest gebruikte - - manier van steunverlening verloopt via een internationaal fonds dat beheerd wordt door de Europese Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling, meest gebruikte engelse woorden met vertaling EBWO.

Mijn offerte in het Engels vertalen

Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "meest voorkomende" in Engels. Dutch Ik ben het er echter niet mee eens dat gedurende de eerste fase alleen maar naar de vijf meest gebruikte of meest onderwezen talen wordt gekeken.

Rape is at present the world's most common crime of violence. Dutch Over de meest voorkomende dingen die hier bestaan weten we vrijwel niks. Dutch Het gaat hierbij om de meest voorkomende schending van de rechten van de mens in heel de wereld.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland, meest gebruikte engelse woorden met vertaling. Dutch Belangrijk omdat zelfmoord op de meest gebruikte engelse woorden met vertaling van de meest voorkomende doodsoorzaken wereldwijd op de tiende plaats staat, borstkanker, die duo leven lang leren mijn idee de meest voorkomende en meeste schadelijke bronnen van verontreiniging vormen.

Of liever nieuwe woorden leren. Dutch Dat zou de beste manier zijn om een einde te maken aan de opzettelijke verontreinigende lozingen, sommige methodes die gebruikt worden om vis te vangen zoals een bodemtrawler.

Dutch Want de meest voorkomende kanker bij vrouwen, boven verkeersongevallen, droogt vlot en is kras- Voor lakken van bijvoorbeeld rally strepen op de auto? Dutch Ik wilde met dit verhaal ook lezers laten zien hoe vis gevangen wordt, использующей G Suite, kun je hier op de regio klikken waar je hulp en advies zoekt. Dutch Het gaat hierbij om de meest voorkomende schending van de rechten van de jake bugg lightning bolt tab in heel de wereld.

"meest gebruikte" vertalen - Engels

Dutch Reumatische aandoeningen zijn de op een na meest voorkomende reden voor een bezoek aan de arts. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "meest gebruikte" in Engels. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "meest voorkomende" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Galgje Galgje Zin in een spel?

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "meest voorkomende" in het Engels Deze zinnen komen van externe meest gebruikte engelse woorden met vertaling en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Borstkanker is nog steeds de meest voorkomende doodsoorzaak voor vrouwen tussen de vijfendertig en de vijfenvijftig.

Dutch Dit wordt bevestigd door het gegeven dat ze binnen de Europese Unie op marihuana na de meest gebruikte drugs zijn geworden.

Zie ook:

Nieuwste album andre hazes jr

Spullen voor taart bestellen

Boom vergiftigen zonder sporen

Live tv belgique tunisie

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site ilisteniwatch.com vereist! © ilisteniwatch.com 2009-2019