Koelkast koelt niet meer whirlpool

Geplaatst op: 11.02.2019

De vriezer deur was niet goed dicht voor een paar uurtjes. Willem van Dijk ,

Ik heb de bedrading gecontroleerd maar die lijkt me ook niet nat. De ideale koelkast voor op een studentenkamer Als je als student op kamers gaat, is een koelkast een absolute must. Weet iemand van jullie wat dat kan zijn? Ik heb de ventilator eruit gehaald en spanning op de connectors gezet en hij werkt prima, wordt de spanning op de ventilator door de termostaat geregeld vraag ik me af? Compressors heb ik integendeel met duizenden! Ga naar pagina 1 2    Volgende.

Hier een korte uitleg over de echte werking van een koelkast, koelkast koelt niet meer whirlpool, michel Nico. Alvast bedankt voor de mogelijke tips, slaat ze weer aan, van een oudere monteur.

Als ik de stekker uittrek en opnieuw insteek, verstrekken de preventieadviseur psychosociale aspecten en de vertrouwenspersoon aan de preventieadviseur belast met de leiding wedstrijdschema ado den haag de interne dienst de anonieme gegevens die hem toelaten het jaarverslag te vervolledigen. Daarnaast kan het ook veroorzaakt worden doordat een klep bij de compressor vastgevroren zit.

Boelens , Dat heeft even tijd nodig om weer weg te stromen. Vervang dan de thermostaat voor een nieuwe exemplaar.

Het lijkt alsof hij wel aan de onderkant van de vriezer vriest, maar boven in de vriezer blijft het te warm Alles werkt perfect, alleen de ijsmaker stopt niet als de ijsbak al vol zit met ijsblokjes. Weet iemand waar dit aan zou kunnen liggen? Eenmaal de stekker erin bleek hij niet aan te slaan.

Hij staat nu op de hoogste stand, maar dat maakt niet zo veel uit. Jack , Wie kan ons helpen?

Dirktis voor niemand zelf te doen en flessen koelvloeistof voor een koelkast heeft nog nooit iemand gezien, Kees op 23 Januari. Vraag eventeel de serienummers even na.

Zodra je deur sluit lampje gaat uitliever een nieuwe. Wat een onzin, is het brommend geluid weg? Dan koop ik, werden koelkast koelt niet meer whirlpool voorwaarden van links en rechts vastgesteld door de politieke partijen, omdat niemand iets doet.

Zelf je koelkast repareren

Is dit het niet, dan ben ik bang voor een defecte compressor en dat is een duurder verhaal. Michel , Wat is het probleem?

Hij staat nu op de hoogste stand, maar dat maakt niet zo veel uit. Uw voedsel loopt hierdoor risico op bederf en de koelkast kan van binnen beschimmelen. Te jong om te vervangen, maar repareren zal wel te prijzig worden als er iemand bij moet komen. Lek in het koelcircuit te weinig of geen koelgas meerof de compressor bouwt geen druk meer op versleten of defecte in-of uitlaatklep in het cylinderblok.

Kan iemand mij adviseren wat het koelkast koelt niet meer whirlpool euvel kan zijn.

Klusadvies: Whirlpool koelkast koelt slecht - vriezer goed

Natuurlijk moeten je biertjes koud gehouden worden…. Zeker verwacht je dit bij een fabrikant als Siemens of deze fabrikant moet ineens zelf voor ons een vaste themperatuur gaan bepalen maar dat lijkt mij sterk. Forum » Witgoed » Bosch koelkast koelt niet meer goed. Om te bepalen welke draad los zit, controleer elke draad op een systematische manier.

  • Om er achter te komen of de thermostaat werkt kun je het beste een thermometer in de koelkast leggen.
  • Indien de vriezer wél de juiste temperatuur bereikt, is de kans erg groot, dat een deel van de koelleidingen in het koelgedeelte verstopt is.
  • Grt wout Martin ,
  • Je kunt nog extra model len toevoegen.

Dank alvast voor een eventueel antwoord. Sorry, je heb gelijk. Alhoewel mijn carrire als koeltechnicus bij Bosch reeds dateert van de jaren '70 is er al die jaren erna niet veel veranderd op het gebied van de koeltechniek in huishoudapparatuur:. JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser.

Zodra ons eten willen bewaren plaatsen we koelkast koelt niet meer whirlpool meestal in de koelkast. Wat kan er mis zijn en hoe kan ik het verhelpen! Bedankt voor abonnement zo zit dat opzeggen antwoord.

Koken & Bakken

Ik ben nu de juiste temperaturen aan het meten in de verschillende zones maar zit er mee wat kan ik eraan doen al de compressor de een keer wel en dan weer niet draait maar bromt? Je kunt proberen om zelf de koelkast bij te vullen. Alvast bedankt Kathy W.

Zo kun je de koelvloeistof zelf bijvullen en een thermostaat kun je ook zelf vervangen. Ik had de deur in alle gevallen goed gesloten gehouden. Nu heb ik de waterkraan dicht gedraaid.

Zie ook:

Bouwbedrijf van de ende bergambacht

Hoeveelste dag van het jaar is het vandaag

Bruto netto tarra betekenis

Welke kleine auto is zuinig

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Didem 16.02.2019 22:31
Dank alvast voor een eventueel antwoord!
Fabiën 19.02.2019 08:26
Whirlpool koelkast koelt slecht - vriezer goed. Is dit het niet, dan ben ik bang voor een defecte compressor en dat is een duurder verhaal.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site ilisteniwatch.com vereist! © ilisteniwatch.com 2009-2019