Filmpjes van youtube downloaden op ipad

Geplaatst op: 10.02.2019

Een film op je iPad zetten In dit artikel: Na het downloaden kunt u het filmpje naar uw iPhone versturen. De betaalde diensten bieden over het algemeen een veel betere verzameling van kwalitatief hoogstaande inhoud aan dan de gratis diensten.

Gelukkig is het vinden van een geschikte, gratis applicatie niet zo moeilijk. Om een film te kunnen downloaden met een mediaspeler moet je al een film op je computer hebben staan die je wilt downloaden. Kies je iPad als "output". Verbind je iPad met je computer en zet de film over op je iPad. Toegewijde Mac gebruikers kan ook gebruik maken van Video Downloader voor Mac omdat deze meer professionele functies hebben om bestanden te wijzigen.

In vijf eenvoudige stappen kunt u Video Grabber gebruiken om filmpjes van onder andere YouTube te downloaden naar uw iPhone 5s en andere mediagadgets:. Nadat u met bovestaande methoden films hebt gedownload voor de iPad, volgt film verliefd op ibiza cast onderstaande handleiding om ze over te zetten naar de iPad. Koppel je iPad los van je computer.

Gebruik het converteerprogramma om de film op te zoeken die je wilt gaan bekijken. Sleep de film in de mediaspeler. Ook al is er een overvloed aan diensten op de iPad voor het streamen van films, filmpjes van youtube downloaden op ipad, hebben gebruikers een internetverbinding nodig om films te kijken. Cookies maken wikiHow beter.

Ga naar de iTunes-app op je iPad. Jak stáhnout film nebo pořad na iPad Afdrukken Bewerken Fanmail.

Optimale methoden om films te downloaden op de iPad

Dit kan enkele minuten duren of iets langer, afhankelijk van hoe snel je internetverbinding is. Wanneer je op de film klikt, zul je ook meer informatie over de film te zien krijgen, zoals de koop- of huurprijs, een samenvatting en waarderingen van gebruikers. Over dit artikel Categorieën: Om er zeker van te zijn dat je iPad de film kan afspelen kies dan één van deze opties. Kies één van de twee downloadtypes of kopieer de link van de doelwebsite en plak het in de downloadtab.

Deze manier wordt ook op grote schaal gebruikt om video van Dumpert te downloaden en andere buitenlandse videosites.

  • Om Video Download Capture te gebruiken hoeft u slechts de volgende stappen te volgen:.
  • Naast de app heb je voor deze methode alleen een stabiele internetverbinding nodig.

Installeer en start het programma op uw computer. YouTube converter voor iPhone voor de Mac Toegewijde Mac gebruikers kan ook gebruik maken van Video Downloader voor Mac omdat deze meer professionele functies hebben om bestanden te wijzigen, filmpjes van youtube downloaden op ipad. Zoek met de funda helmond mierlo hout, of blader door de bibliotheek tot je een film vindt die je wilt huren of kopen.

Adicionar um Filme em seu iPad , Deutsch: ! Vond je dit een nuttig artikel.

Gratis YouTube naar iPhone converteren

Plaats een Reactie 0 Voer uw naam in! Voer een geldig email adres in! Het streamen van films neemt veel minder ruimte in dan films op je iPad opslaan.

Zo weet je zeker dat je de film op je iPad kunt downloaden. Om dit te kunnen doen heb je software nodig. Toegewijde Mac gebruikers kan ook gebruik maken van Video Downloader voor Mac omdat deze meer professionele functies hebben om bestanden te wijzigen.

Ook al is er een overvloed aan diensten op de iPad voor het streamen van films, hebben gebruikers een internetverbinding nodig om films te kijken. De film op de iPad zetten. Als het formaat van de gedownloade film niet afgespeeld kan worden op uw iPad, dan zal filmpjes van youtube downloaden op ipad programma u ook een groot plezier doen.

Wacht totdat de film volledig gedownload is.

YouTube converter voor iPhone voor de Mac

Video Converter Studio is een veelzijdige en uitgebreide video-downloader en omzetter. Gebruik het converteerprogramma om de film op te zoeken die je wilt gaan bekijken. De film die je zojuist naar iTunes hebt gesleept wordt nu naar de iPad overgezet. Als je buiten het bereik komt dan stopt je film. Dit houdt in dat de code van de applicatie openbaar beschikbaar is en door andere programmeurs verbeterd en aangepast kan worden.

  • Klik gewoon op de app om dit te doen.
  • Je zult nu een scherm met opties voor de iPad zien.
  • AirMore is een gratis webgebaseerde mobiele management software die u in staat stelt om mediabestanden over te zetten tussen de PC en de iPad.
  • Er verschijnt nu een lijst met opties.

Vond je dit een nuttig artikel. Zet de film over via iTunes. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Handbrake is beschikbaar voor de meeste besturingssystemen, filmpjes van youtube downloaden op ipad. Je kunt hem meenemen in het vliegtuig, de trein of waar je maar wilt en genieten van een ontspannende film! Als er n favoriete smartphone over de hele wereld bestaat komt er geen ander dan de iPhone in aanmerking?

Er verschijnt nu een lijst met opties.

U kunt apps downloaden voor communicatie, lifestyle, nieuws, media en vele anderen. Converteer het videobestand naar het formaat MP4 dat door Apple wordt ondersteund. Download U kunt apps downloaden voor communicatie, lifestyle, nieuws, media en vele anderen. Om dit te doen, ga je naar je iTunes-bibliotheek en kies je voor "Films" in het dropdownmenu in de linkerbovenhoek van het scherm.

In vijf eenvoudige stappen kunt u Video Grabber gebruiken om filmpjes van onder andere YouTube te downloaden naar uw iPhone 5s en andere mediagadgets: Over dit artikel Categorien: Klik op de film die je wilt downloaden.

Er verschijnt nu een lijst met opties.

Zie ook:

Quick step laminaat wit

Snelkoppeling naar website op bureaublad zetten

Wanneer mag baby voor het eerst zwemmen

Lego duplo losse onderdelen bestellen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site ilisteniwatch.com vereist! © ilisteniwatch.com 2009-2019