Vertaald in het pools

Geplaatst op: 10.02.2019

Door diverse opdrachten en aanvullende cursussen heb ik veel ervaring kunnen opdoen als vertaler en tolk. U kunt uw document of tekst met een gerust hart bij ons laten vertalen.

Het woordenboek is op dit moment niet beschikbaar. Aangezien hetzelfde woord meerdere betekenissen in het Pools kan hebben staat het woordenboek vele vertalingen toe. Verbeterde vertaling van documenten Vertalingen sneller ontvangen en naar wens bewerken Meer bestandstypen vertalen Meer lezen. Bekijk hier uw verbruik.

Zoek een Poolse term op in het woordenboek door jouw zoekopdracht in het zoekveld in te voeren. En dankzij mijn Poolse vertalingen van diverse Nederlandse documenten begrijpen de Poolse werknemers van mijn klanten wat er van hen wordt verwacht. Als zakelijke of particuliere klant bent u bij ons aan het goede adres voor een beëdigd vertaler Pools.

U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen; uw contract komt aan het einde van de huidige factureringsperiode te vervallen. Activeer vertaald in het pools om een limiet op uw maximale aantal tekens en maandelijkse kosten in te stellen. Lees alle ervaringen van onze opdrachtgevers. Skip to content Zoekt u een vertaler Pools! Uw rijbewijs, arbeidsovereenkomst of ander document kunt u bij Vertaalbureau JK Translate laten vertalen, vertaald in het pools, de koek gaat er in als 'koek'!

Wij zijn u graag van dienst om te zorgen dat uw officile documenten voor een aantrekkelijk tarief worden vertaald door een bedigd vertaler Pools.

Beëdigde Poolse vertalingen

Door diverse opdrachten en aanvullende cursussen heb ik veel ervaring kunnen opdoen als vertaler en tolk. Ontmoet andere taalliefhebbers op bab. Vertaal uit e lke taal. Het woordenboek is op dit moment niet beschikbaar. Abonneer u op DeepL Pro om wijzigingen aan te brengen in uw documenten.

  • Neem contact op met ons verkoopteam voor speciale mogelijkheden. Gebruik de webvertaler zonder beperkingen Vertaal zoveel als u wilt met uw licentie voor één gebruiker.
  • Kostenbeheersing beschikbaar om uw maandelijkse kosten te beperken. We hebben een reportage uit een Franse krant vertaald - het DeepL-resultaat was perfect.

Dat kunnen zakelijke of promotionele teksten zijn, bijvoorbeeld:, wat een beetje een rare situatie opleverde toen de ober het antwoord op de vraag: heeft het gesmaakt. Documenten kunnen op dit moment niet worden vertaald. Het woordenboek is vertaald in het pools dit moment niet beschikbaar.

Zoek een Poolse term op in het woordenboek door jouw zoekopdracht in het zoekveld in te voeren. De nieuwste Poolse vertaalsuggesties voor het woordenboek Engels-Pools kun je hier bekijken.

Wilt u meer vertalen?

U kunt zoveel vertalen als u wilt. Typ, plak tekst of sleep document hier. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Bescherm de vertrouwelijkheid van uw teksten Meer lezen.

DeepL's neurale netwerken kunnen zelfs de fijnste nuances herkennen en vertalen, beter dan welke andere dienst dan ook. Het woordenboek zal over enige momenten weer beschikbaar zijn. Gebruik plug-ins in vertaaltools en krijg toegang vertaald in het pools onze API Meer lezen. Bij spoedvertalingen en niet-standaard opdrachten kan er een toeslag in rekening worden gebracht. Binnenkort komen er nog meer formaten.

Vertaling Engels-Pools goedkeuren

Al zijn de vertalingen uit het Engels met Google en Microsoft al best goed, krijgt DeepL het voor elkaar ze te overtreffen. Wij garanderen DeepL Pro-abonnees dat alle teksten onmiddellijk na voltooiing van de vertaling worden verwijderd en dat de verbinding met onze servers altijd versleuteld is.

Ik vertaal allerlei teksten van het Nederlands in het Pools en andersom. Zo kan een bedrijf bijvoorbeeld zijn internationale servicevragen direct laten vertalen door DeepL Pro, waardoor de bedrijfsprocessen aanzienlijk worden vereenvoudigd en de klanttevredenheid wordt verbeterd.

Dit houdt in dat de vertaling wordt gedaan door een beëdigde vertaler die bekend is bij de Nederlandse overheid en beëdigd is door de Nederlandse rechtbank.

  • En dankzij mijn Poolse vertalingen van diverse Nederlandse documenten begrijpen de Poolse werknemers van mijn klanten wat er van hen wordt verwacht.
  • Daarom besteed ik veel tijd aan het uitbreiden van mijn kennis en woordenschat, bijvoorbeeld op het gebied van juridische en technische vertalingen.
  • Geen resultaten voor dit woord in het Linguee-woordenboek.
  • U ontvangt dan een link waarmee u uw wachtwoord kunt wijzigen.

Gebruik binnen uw CAT-tool zonder beperkingen Licentie vertaald in het pools n gebruiker En licentie per gebruiker vereist. Dit houdt in dat de vertaling wordt gedaan door een bedigde vertaler die bekend is bij de Nederlandse overheid en bedigd is door de Nederlandse rechtbank. Grammatica Op het Spoor van Grammatica. Voor individuele gebruikers Voor teams Voor ontwikkelaars.

Skip to content Zoekt u een vertaler Pools. Wilt u meer vertalen. Activeer kostenbeheersing om een limiet op uw maximale aantal tekens en maandelijkse kosten in te stellen, vertaald in het pools.

Ook in de database

Documenten kunnen op dit moment niet worden vertaald. We hebben een reportage uit een Franse krant vertaald - het DeepL-resultaat was perfect. Voor een vrijblijvende offerte, stuur een e-mail met de te vertalen documenten als bijlage naar: Upgrade uw pakket om het aantal documenten dat u kunt vertalen te verhogen.

In een eerste test - van het Engels in het Italiaans - bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van de betekenis van de zin in plaats van te ontsporen door een letterlijke vertaling, vertaald in het pools.

Kostenbeheersing Onbezorgd vertalen met kostenbeheersing - beperk uw maximale maandelijkse kosten. Ik vertaal allerlei teksten van het Nederlands in het Pools en andersom.

Zie ook:

Ernst napoleon in the wilderness

Afstand den haag almere

Android apparaatbeheer app uitschakelen

Storing bij abn amro

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Fransje 15.02.2019 11:00
Documenten Alle documentvertalingen dragen bij aan uw totale maandelijkse aantal tekens verbruik. Grammatica Op het Spoor van Grammatica!
Nadina 18.02.2019 17:40
Beëdigde Poolse vertalingen Een beëdigde vertaling van een document is vaak nodig voor de Nederlandse overheid, een officiële instantie of een Nederlandse organisatie. Documenten kunnen op dit moment niet worden vertaald.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site ilisteniwatch.com vereist! © ilisteniwatch.com 2009-2019