Campings aan het water friesland

Geplaatst op: 11.02.2019

Uw eigen boot in de camping haven Op beide campings zijn ligplaatsen in de mooie havens direct aan de camping. Beide zijn omgeven door weilanden en water.

Er zijn zowel korte als langere tochten in dit gebied mogelijk. Je kunt naast het huren van een chalet je eigen boot meenemen, of huren. Een geweldige uitvalbasis dus voor alles wat je onderneemt op de camping zelf en voor als je erop uit gaat. Vanaf de kant of uw boot kunt u zich in alle rust kunt concentreren op uw dobber. De camping bestaat uit 40 ruime plekken en daarnaast beschikken we sinds over twee geheel nieuwe trekkershutten! Combineer comfort met de vrijheid van het campingleven!

De hoge beplanting zorgt voor veel luwte op het terrein.

Deze kun je los of bij je kampeerplaats huren, campings aan het water friesland. Recreatie ruimte 't Roefke 't Roefke is een slechtweervoorziening en is altijd voor iedereen open. Wat is er aanwezig in de trekkershuisjes. Maar ook voor visliefhebbers is er een plaatsje. U kunt er ook heerlijk fietsen of wandelen en ontdek de schitterende omgeving van het nationaal landschap Friesland.

We hebben een kast aanwezig met diverse spellen en een reeks aan boeken voor de liefhebber.

Watersport

Camping Klokhuis, Idzega Onze ruimte Gedurende uw verblijf op de camping kunt u gebruik maken van onze gezamenlijke ruimte. Zo heb je een echte watersportvakantie. Overnacht op ruime kampeerplekken in een landelijke omgeving en wordt wakker door het gefluit van de vogels. Er is ook een springkussen aanwezig. Het boerenleven van dichtbij meemaken?

  • In de zomer wordt er wel eens een activiteit zoals ontbijt gehouden voor de campinggasten.
  • De hoge beplanting zorgt voor veel luwte op het terrein. Ligging van de camping Door de centrale ligging zijn de gezellige en tevens omliggende dorpen, zoals Heeg, Gaastmeer, Sandfirden en Oudega SWF snel te bereiken via het water.

Neem hiervoor contact op met Camping het Klokhuis. Boot huren Voor de actieve waterliefhebber zijn er vele mogelijkheden. Wij beschikken sinds over 2 trekkershuisjes. Van de Friese meren campings, is onze camping gelegen aan rustig zeil en viswater. In de zomer wordt er wel eens een activiteit zoals ontbijt gehouden voor de campinggasten.

Overnacht campings aan het water friesland ruime kampeerplekken in een landelijke omgeving en wordt wakker door het gefluit van de vogels. Deze kun je los of bij je kampeerplaats huren.

Campings a/h Water, Bos- en Boerencampings, Friese Meren Friesland

Uw eigen boot in de camping haven Op beide campings zijn ligplaatsen in de mooie havens direct aan de camping. Er zijn diverse boten te huur.

Wij beschikken sinds over 2 trekkershuisjes.

Er is een apart toilet Een woonkamer met TV, kachel zit- en eetgedeelte Er is een houten terras met picknicktafel, voor een vergadering of een feestje. Ideaal als gezamenlijke ontmoetings of vergader plek! Op de beide kleine natuurcampings kunt u terecht voor het huren camping de lepelaar sint maartensvlotbrug een knus en verzorgd onderkomen voor vier tot zes personen.

De kampeervelden campings aan het water friesland divers te noemen en er zijn zowel veel zonnige plaatsen maar ook half-schaduw plaatsen. Ondanks dat we een kleinschalig bedrijf zijn, hebben we veel te bieden.

Het is het mogelijk om deze ruimte te combineren met lunch en diverse team-building activiteiten zoals zeilen en polsstokspringen. Verhuur trekkershuisjes Camping het Klokhuis Wij beschikken sinds over 2 trekkershuisjes. U kunt hier watersporten in alle soorten en maten beoefenen.

Leeftijd speelt hier geen rol Campings aan het water friesland Ln en mar, Heeg Skybox met zicht op de koeien pers. Ook voor stalling kunt u terecht bij de campings. Kamperen en beleven op de natuur-boerderij campings aan het water en de friese natuur. Bezoek onze website voor alle mogelijkheden. Voor de actieve waterliefhebber zijn er vele mogelijkheden. Ook zijn er diverse arrangementen. Bekijk de faciliteiten op onze kerstmis wensen in het engels .

Varen door de prachtige natuurgebieden, vaarten en sloten genietend van de mooie omgeving hoort daar dan ook zeker bij. Combineer het huren van een chalet met kamperen en watersport! Zie hieronder een filmpje van de camping!

Op de beide kleine natuurcampings kunt u terecht voor het huren van een knus en verzorgd onderkomen voor vier tot zes personen. Huur een sloep of console boot. Recreatie ruimte 't Roefke 't Roefke is een slechtweervoorziening en is altijd voor iedereen open.

Zie ook:

Zorg van de zaak rotterdam parkeren

De gouden ton denneweg den haag

Beste sushi noord nederland

Warm houden in de oven hoeveel graden

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Ylona 22.02.2019 01:52
In de zomer wordt er wel eens een activiteit zoals ontbijt gehouden voor de campinggasten.
Hilletje 02.03.2019 10:20
Twee chalets staan op een kampeerveld, dichtbij een speeltuintje en passanten kampeerplaatsen.
Nawid 08.03.2019 04:04
Wat moet er meegenomen worden?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site ilisteniwatch.com vereist! © ilisteniwatch.com 2009-2019