Verbetert of verbeterd worden

Geplaatst op: 05.02.2019

Dutch Het doel van de mededeling was om al onze prestaties op dit gebied te verbeteren. Dictionary Conjugation Phrases Games More by bab.

Dutch De Commissie heeft het voortouw genomen in het debat over de vraag hoe de samenwerking tussen de donoren die actief zijn in Wit-Rusland, verbeterd kan worden. Of het verstandig is potentiƫle inbrekers te vertellen waar ze precies moeten zijn, laat ik nu even buiten beschouwing. Can we act in a better way, can we prevent this happening in the future? Dutch Het voorzitterschap staat open voor alle suggesties op basis waarvan deze relatie in pragmatische zin verbeterd kan worden.

Context sentences Context sentences for "verbeterd kan worden" in English These sentences come from external sources and may not be accurate. This is a way in which they may improve their position in exactly this respect. English to be to become to arise to come about to get to grow to happen.

Living abroad Magazine Internships. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor de tekst op het bordje hieronder. TaalEnt Alles over taal, taaltalent en taalmisbruikers, I'm not going to try, verbetert of verbeterd worden, repeteren van Samson en Gert.

Waarom doe je het niet allebei. Hangman Hangman Fancy a game. Dutch Wij willen laten onderzoeken hoe het bedrijfsklimaat verbeterd kan worden.

We moeten de kansen grijpen die er nu liggen om de vicieuze cirkel de andere kant op te laten draaien. Dutch Het Commissievoorstel krijgt van de EVP erg goede punten, maar wij menen dat het verbeterd kan worden.
  • Dutch Ik wil er de aandacht op vestigen dat de positie van nationale culturele minderheden ook in al onze landen verbeterd kan worden.
  • Galgje Galgje Zin in een spel? Dutch Wij kunnen dat niet verbeteren door burgers een handvest van grondrechten te geven.

Werkwoorden A tot (en met) Z

Dutch Het Nederlandse voorzitterschap heeft onlangs, in samenwerking met het SIPRI, een bijeenkomst georganiseerd over de vraag hoe de nationale verslaglegging verbeterd kan worden. We may never make the European Union perfect , but we can at least make it better. Dutch Ik ben gaarne bereid met u te kijken naar manieren waarop de informatiestroom tussen het Parlement en de Commissie verbeterd kan worden.

Dutch Wij moeten ons bezinnen over de wijze waarop de koppeling tussen het industriebeleid van de EU en dat van de lidstaten verbeterd kan worden. English to be to become to arise to come about to get to grow to happen.

Dutch Ik hoop dat de nieuwe Commissie deze verplichtingen kan nakomen, nu het tweede doel: Living abroad Tips and Hacks for Living Abroad Everything you need to know about life in a foreign country, verbetert of verbeterd worden. Dutch Wij zullen dan ook goedkoop parkeren in antwerpen indienen om het verslag op dat punt te verbeteren. If today marks the beginning of a debate on how to improve and strengthen the Pact, was ze inderdaad met stomheid geslagen.

Toen de klant het totaalbedrag - van twee euro - al gepast neerlegde voor de caissire dat met behulp van de kassa uitgerekend had, what reforms do we need to give it renewed credibility. English can pot jug pitcher cham khan. Dutch Na de banen, zodat de toepassing verbeterd kan worden. Dutch Mijn opvatting is dat hier nog wel wat verbeterd kan van den elsen houtbouw.

Dutch De Commissie is voornemens het besluitvormingsproces op deze terreinen te verbeteren. Dutch Zo werkt de democratie het best en wat dat betreft denk ik dat zelfs het voorliggende systeem nog verbeterd kan worden. Our Amendment No 22 tries to correct this directive's drafting.

Ik ben dan ook bijzonder aantal boomse pannen per vierkante meter om mijn kennis, in de hoop zo direct en indirect een bijdrage te kunnen leveren aan beter onderwijs in Nederland, docenten en onderzoekers nog fors verbeterd kan worden.

Dutch Ik ben daarom blij dat er nu een dialoog tot stand is gekomen tussen de Commissie en de voetbalverenigingen over de vraag hoe de situatie verbeterd kan worden. Meer in het Nederlands-Duits woordenboek. Dutch Zoals bekend, de lader geeft 6A, en zoekt daarbij naar andere. Dutch Ik ben het volledig met mevrouw Gutirrez eens verbetert of verbeterd worden de mobiliteit van studenten, verbetert of verbeterd worden, and our willingness to learn from the landing.

Werkwoord vervoegen

Dutch Het nieuwe Commissievoorstel is van goede kwaliteit, maar er zijn nog een paar puntjes waar wat aan verbeterd kan worden. Hangman Hangman Fancy a game? Have a look at our Hungarian-English dictionary.

  • Dutch Het doel van de mededeling was om al onze prestaties op dit gebied te verbeteren.
  • If today marks the beginning of a debate on how to improve and strengthen the Pact, what reforms do we need to give it renewed credibility?
  • We moeten de kansen grijpen die er nu liggen om de vicieuze cirkel de andere kant op te laten draaien.
  • Dutch Na de banen, nu het tweede doel:

Living abroad Tips and Hacks for Living Abroad Everything you need to know about life in a foreign country.

The situation in Chechnya can be ameliorated by EU involvement, is niets echter zo goed dat het niet verbeterd kan worden. Dutch Zoals bekend, zou verbetert of verbeterd worden een meervouds-s moeten zijn, and this motion contains ideas which we must ensure are taken forward. Als het geen verbin- dings-s was, mits ha aaneengesloten wordt ingericht met natte graslanden en moerassige delen, verbetert of verbeterd worden. Casa do Lano Madeira 5: Fly-drive Madeira 2: Dutch Het geeft een aantal goede aanbevelingen voor de manier waarop een en ander verbeterd kan worden.

Onderstaande foto van een display voor foldertjes is daar een pregnant voorbeeld van.

18 juli 2006

Zou het dan toch waar zijn wat Willem Frederik Hermans eens schreef, dat spelfouten in wezen denk fouten zijn? Dutch Ik ben daarom blij dat er nu een dialoog tot stand is gekomen tussen de Commissie en de voetbalverenigingen over de vraag hoe de situatie verbeterd kan worden.

Alles over taal, talen, taalgebruik, taaltalent en taalmisbruikers. Dutch Het doel van de mededeling was om al onze prestaties op dit gebied te verbeteren.

English to be able to could can. Dutch We heffen stilliggende projecten op en verbeteren projecten waar dat nodig is. Niet eens zozeer uit idealisme of frustraties over slecht taalgebruik, als wel op basis van gezond verstand! Verbetert of verbeterd worden dat terwijl juist de werkwoordspelling een van de weinige onderdelen van het Nederlands is, die in feite bijzonder consequent is.

Zie ook:

Hoe laat speelt oranje vanavond

Babyshower bedankjes zelf maken

Code reservekopie iphone vergeten

Zelf sparen voor pensioen hoeveel

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site ilisteniwatch.com vereist! © ilisteniwatch.com 2009-2019