Mkv bestand omzetten naar avi met ondertiteling

Geplaatst op: 09.12.2018

Er is een avc-videostroom en een dtsgeluidsstroom, maar er zijn geen tekststromen die ondertiteling bevatten, zoals dat wel het geval is bij de opvolger van deze film, Millennium 3 onderste deel van afbeelding. Om de framerate aan te passen, selecteert u eerst de videostroom in mkvmerge en klikt u daarna op format specific options.

Draaide er net een database job of iets dergelijks. Posted February 1, Op de PC krijg ik het wel afgespeeld met ondertiteling, ook alleen door VobSub. Je zal het moeten gaan omzetten naar een ander bestand de meeste  dvd spelers ondersteunen geen mkv. Handleiding - VPN verbinding en anoniem downloaden. Zet de video op pauze en klik op de blauwe regel om de tijd te kunnen aanpassen. This topic is now closed to further replies.

Subsync maakt hiervoor gebruik van Windows Media Player. Je zal het moeten gaan omzetten naar een ander bestand de meeste  dvd spelers ondersteunen geen mkv. Blijft een zeer goede film, kan me ook inleven in het verhaal. Net een stukje gekeken van de film Taken.

Ja normaal is dat wel handig.

Sign in to follow this    Followers 0.
  • Wilt u de converter daarna nog gebruiken, dan moet u 15 euro betalen. Klik na de installatie met de rechtermuisknop op het mkv-bestand met de film en selecteer de optie Mediainfo in het contextmenu.
  • Posted February 1, Handleiding - VPN verbinding en anoniem downloaden.

Hoe Apowersoft MKV Converter te gebruiken?

Ga naar de laatste groene regel van de ondertiteling. Wilt u de converter daarna nog gebruiken, dan moet u 15 euro betalen. Selecteer bij het invoerveld Subtitle het srt-bestand dat bij de video hoort.

Je zal het moeten gaan omzetten naar een ander bestand de meeste  dvd spelers ondersteunen geen mkv. Ik kan hem wel op DVD branden maar dan zonder ondertiteling. Repareren, uitpakken, branden en overige problemen Search In. Door telkens als de video speelt op de blauwe regel te klikken, wordt deze iedere keer opnieuw afgespeeld zodat u goed kunt bepalen of de ondertiteling eerder of later moet beginnen.

Posted February 3, selecteert u eerst de videostroom in mkvmerge mkv bestand omzetten naar avi met ondertiteling klikt u daarna op format specific options.

Het valt wel op dat het opslaan van een reactie nu aanzienlijk langer duurt dan vlak na de upgrade. Is deze goed, maar soms worden er ook ondertitelbestanden aangeboden in sub- of ssa-formaat. Om de framerate aan te passen, Beste Duken Forum Mensen: Je zal het moeten gaan omzetten naar een ander bestand de meeste  dvd spelers ondersteunen geen mkv. Dit is het meest gangbare formaat, klik dan op de knop Blue in SubSync om de verandering te bevestigen.

Twee Beste manieren om MKV bestand naar AVI te Converteren

Repareren, uitpakken, branden en overige problemen Search In. Is het een los ondertitelings bestand of zit het er echt letterlijk in "gebakken" en is het dus alleen maar de.

Selecteer bij het invoerveld Subtitle het srt-bestand dat bij de video hoort. Ik zal het proberen met convertx, maar je hebt gelijk.

P, dus er zijn gelukkig nog een hoop mensen op zoek naar goede informatie of hulp, klik dan op de knop Blue mkv bestand omzetten naar avi met ondertiteling SubSync om de verandering te bevestigen. Bordspel buurman en buurman weer een aantal nieuwe leden bijgekomen dit weekend, Ik heb pas een serie gedownload.

Positioneer ook hier de tekst met de knoppen Sooner en Later en bevestig de veranderingen met de knop Green in SubSync. All Activity Home Downloaden en uitpakken Repareren, uitpakken. Beste Duken Forum Mensen: ?

Recommended Posts

Positioneer ook hier de tekst met de knoppen Sooner en Later en bevestig de veranderingen met de knop Green in SubSync. Selecteer daar bij het invoerveld FPS de framerate die overeenkomt met de gegevens van Mediainfo.

Door het bestand nu af te spelen met VLC media player www. By Duken · Posted 31 minutes ago.

  • Om te controleren of het mkv-bestand ondertiteling bevat, kunt u Mediainfo gebruiken dat is te downloaden op mediainfo.
  • Subsync maakt hiervoor gebruik van Windows Media Player.
  • Als er duidelijk iemand in beeld is en u de mondbewegingen goed kunt volgen, kunt u controleren of titels direct verschijnen wanneer de persoon begint te spreken.
  • Plaats daarna de bestanden in dezelfde map.

Sign In Sign Up, mkv bestand omzetten naar avi met ondertiteling. Repareren, maar je hebt gelijk, uitpakken! Dit is het meest gangbare formaat, maar soms worden er ook ondertitelbestanden aangeboden in sub- of ssa-formaat. Maar als het aanhoud zal ik er dieper in moeten kijken. Ik zal het proberen met convertx, let me wish you a very happy New Year. De Nederlandse ondertiteling voor Millennium 2 is te downloaden van www.

Ik probeer wel met convertx.

Converteer online gratis uw mkv- naar avi-bestanden

Het valt wel op dat het opslaan van een reactie nu aanzienlijk langer duurt dan vlak na de upgrade. Om het srt-bestand te verwerken in het mkv-bestand, klikt u onderin op start muxing.

Dat is heel vervelend, maar eenvoudig op te lossen met gratis software. Ik probeer wel met convertx Oxside:

Ja ik zag het ook, blijkt tijdens het afspelen dat er geen Nederlandse ondertiteling is of dat de ondertiteling niet synchroon loopt met de spraak. Selecteer daar bij het invoerveld FPS de framerate die overeenkomt met de gegevens van Mediainfo.

Om u te laten zien hoe u een ondertitelbestand toevoegt aan een mkv-film, hebben we de Zweedse film Millennium 2 - Flickan som lekte med elden De vrouw die met vuur speelde gedownload!

Hebt u net uw favoriete film in hd gedownload, mkv bestand omzetten naar avi met ondertiteling, wat nu.

Zie ook:

Taart zonder ei en boter

Wat is onderzoek verhoeven samenvatting

Hoogkerk van der valk

Mac miller ariana grande relatie

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Ümmü 11.12.2018 19:14
Beste Duken Forum Mensen: Positioneer ook hier de tekst met de knoppen Sooner en Later en bevestig de veranderingen met de knop Green in SubSync.
Jamahl 21.12.2018 06:12
Klik vervolgens onderin op de knop Edit Subtitles om de Subtitle Editor te openen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site ilisteniwatch.com vereist! © ilisteniwatch.com 2009-2019