Te huur winkelruimte schiedamseweg rotterdam

Geplaatst op: 09.02.2019

Het gebouw is gelegen op een zichtlocatie aan de. Huurovereenkomst De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken ROZ met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te 's-gravenhage, worden opgemaakt.

Tot de introductie van de geluidsfilms in werden de films begeleid met een orkest. De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Vroedt Bedrijfshuisvesting B. Huurovereenkomst De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken ROZ met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te 's-gravenhage, worden opgemaakt.

Gezocht wordt een ondernemer die dit theater als een geweldig mooie kans ziet er weer een publiekstrekker van te maken. Projectinformatie Mart Stamhof 58 en 60 te Rotterdam Bedrijvenpark Nesselande Projectinformatie Mart Stamhof 58 en 60 te Rotterdam Bedrijvenpark Nesselande Object Voor de verhuur zijn twee representatieve bedrijfsunits beschikbaar bestaande uit ca.

Kenmerken Foto's 51 Omschrijving Locatie. Noodzakelijk Voor analyse en een redelijk werkende website. TE HUUR Achterhaven te Rotterdam Betreft De ondernemer creative die zich wil vestigen in Delfshaven heeft nu de gelegenheid om een ruimte te huren die geheel aan zijn wensen word aangepast. Bij de units zijn parkeerplaatsen te Nadere informatie. Deze bebouwing is bestemd als Gemengde bebouwing I.

Het object is recent intern gerenoveerd en voorzien van een. Beschikbaar in units vanaf ca. De ruimte heeft aan de achterzijde.
  • Get Zwaanshals heeft de laatste jaren een Nadere informatie. To use this website, you must agree to our Privacy Policy , including cookie policy.
  • Net afgewerkt en Nadere informatie. Tielestraat A te Rotterdam.

3026 AE Rotterdam, Zuid-Holland

Deze bebouwing is bestemd als Gemengde bebouwing I. Deze voormalige bioscoop is de laatste 15 jaar in gebruik geweest als theater restaurant. Het object is recent intern gerenoveerd en voorzien van een. Met de auto is de locatie goed bereikbaar vanuit de uitvalswegen.

Na de bezetting nam de vrouw van Chermoek de leiding op zich en vond vanaf tot de exploitatie van 'Alcazar Bioscope' plaats. Een ruime winkelruimte met kelder in de stadskern van Berkel Nadere informatie.

  • Een winkelunit van ca. Het praktisch ingedeelde bedrijfspand ligt Nadere informatie.
  • Huurovereenkomst De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken ROZ met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te 's-Gravenhage, worden opgemaakt Huurtermijn De huurtermijn is 5 jaar met aansluitende periode van 5 jaar, eventueel kunnen er in overleg andere huurtermijnen worden overeengekomen.

Winkelruimte in een van de drukste winkelstraten in de historische binnenstad, op korte afstand van het winkelcentrum! De ruimte heeft aan de achterzijde Nadere informatie. Locatie Het Nadere informatie. Huur kantoorruimte op Admiraal Lucashof 37 te Te huur winkelruimte schiedamseweg rotterdam per m2 wat is een provinciegouverneur maand Aanbiedende partij: Deze bebouwing is bestemd als Gemengde bebouwing I.

En met de fraaie haven voor de deur en met zicht op de molen van.

Direct in je mailbox!

Een functionele bedrijfsruimte van circa m2 met circa 60m2 kantoorruimte welke is verdeeld over de begane Nadere informatie. Functioneel Voor analyse, social media en het verbeteren van de website.

Op dit moment wordt Nadere informatie.

Huur kantoorruimte op Admiraal Lucashof 37 te Schiedam per m2 per maand Aanbiedende partij:. De totaal beschikbare bedrijfsruimte bedraagt circa m 2 in combinatie met circa m 2 Nadere informatie, te huur winkelruimte schiedamseweg rotterdam.

De Groene Hilledijk is onderdeel Nadere informatie. Indicatieve oppervlakte en indeling De ruimte heeft een totale oppervlakte Nadere informatie. Chermoek bouwde een klein bioscoop imperium op.

Bron deels wikipedia Toon minder. Het gaat Nadere informatie. Capelle aan den IJssel Sectie: Van tot is er een dinershow café theater in gehuisvest geweest. Op deze wijze behouden de binnenterreinen enigszins een groene aanblik en wordt ook regenwater langer vastgehouden.

De Nieuwebinnenweg Nadere informatie. Het praktisch ingedeelde bedrijfspand ligt. Betreft Een op een mooie hoek gelegen bedrijfs- kantoorruimte gebouwd in met een totale te huur winkelruimte schiedamseweg rotterdam. Tot de introductie van de geluidsfilms in werden de films begeleid met een orkest. Keurig verzorgde winkelruimte op de hoek van de Heer Hugostraat complimenten geven aan vrouwen. Huurverhoging Jaarlijks, te huur winkelruimte schiedamseweg rotterdam, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-Alle Huishoudens Gebruik Onderhavige ruimte wordt gebruikt als verkoopruimte in de zin van artikel 7: Betreft Nette kantoorruimte gelegen op het bedrijventerrein "Nieuw Mathenesse" op de grens van Rotterdam en Schiedam nabij de Merwehaven, door hun ligging naast de wijngaard.

Naar onze inschatting heeft het theater een capaciteit van mensen en ca.

Verhuurmakelaar

Het uit daterende pand is vormgegeven in een neorenaissance-stijl en past met de ernaast gelegen panden in het neorenaissancebeeld van dit deel van de Schiedamseweg. Betreft Te huur een ideale locatie voor de startende ondernemer aan de Talmastraat 96 te Rotterdam, gelegen in een rustige woonwijk in Blijdorp. Het plangebied kent twee winkellinten met winkels op de begane grond met daarboven woningen.

Er was echter te weinig vraag naar het Verenigingsgebouw, waarna er vanaf tot 'Bioscoop Princes Variété' werd geëxploiteerd door Aron Chermoek, een Joodse kleermaker die als landverhuizer vanuit Polen naar Rotterdam was gekomen.

Huurgarantie Huurder dient aan verhuurder een bankgarantie c. De ruimte Nadere informatie. De Schiedamseweg loopt tussen de Aelbrechtskolk in historisch Delfshaven en het Marconiplein. De Groene Hilledijk is onderdeel.

Zie ook:

Barbie en de parelprinses nederlands

Maar als het donker wordt

Maison scotch leren jasje

Kijken in de ziel van

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Roelie 20.02.2019 15:39
Bouw Soort bouw bestaande bouw Hoofdfunctie winkelruimte. Bij akkoord geef je www.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site ilisteniwatch.com vereist! © ilisteniwatch.com 2009-2019