Mijn vrouw wil geen tweede kind

Geplaatst op: 12.02.2019

Heeft het dan eigenlijk wel zin om nog voor onze relatie te vechten? Ik zal voortaan veel moeten laten, maar ook daar heb ik voor gekozen.

Beloof hem dat hij niets hoeft te doen en dat u alle kinderzorg op u zult nemen. Enthousiast als ik ben, wou ik daar natuurlijk geregeld over praten en verifiëren en ervoor zorgen dat ze het zeker niet zou vergeten. Frank is gewoon verder in zijn leven dan wat ik ben.

Hij is lief, grappig, zorgzaam en een vader uit duizenden. Het werd dus tijd de knoop door te hakken voordat ik dat niet meer zou kunnen.

En gewoon keihard werken!

Dan spoor je serieus niet in je bovenkamer. Beste Beatrijs, Ik ben acht jaar getrouwd en we hebben Meestal tijdens het bakken van een appeltaart. Ik ben trots op mijn gezinnetje en ben gelukkig met de keuzes die gemaakt zijn. Moeder natuur kan dan wreed zijn.

  • Ik moest dus gaan kiezen tussen mijn kinderwens en de liefde voor Frank.
  • Pfff, laat dat teiltje maar zitten. Is dit omgekeerde emancipatie ofzo?

Ga naar pagina ...

Gebruikers op dit forum: Die periode was een hel. We hebben het elkaar heel moeilijk gemaakt wat ook nodig was om door het dilemma te breken. Lichte paniek, ongeloof en een heel klein vleugje blijdschap maakte zich meester van me. Ik zal voortaan veel moeten laten, maar ook daar heb ik voor gekozen. Het kostte wat tijd maar de band is er! De mensen van wie je t meeste houd krijgen de rottigste dingen naar hun hoofd he.

Kon de ander soms maar voelen hoe moeilijk t is als je zelf zo'n drang heb? In dat geval had u over meer onderhandelingsruimte beschikt om een tweede kind te krijgen. Ik weet dat het voor ons ook beter is om nog wat te wachten maar toch is er die ongelooflijke drang naar een tweede wondertje. Vinden jullie het lastig om een goed gesprek te voeren dat niet uitmondt in schreeuwende ruzie of hardnekkig zwijgen.

Hij neemt mij niet serieus. Ik wil mijn vrouw wil geen tweede kind moeder worden Beste Ik wil geen moeder worden, Wel of geen kinderen willen is iets wat uw gevoel u ingeeft.

18 Responses

Ik hou van mijn dochter, maar ik vind 1 kind meer dan voldoende en nu e naar de basisschool gaat heb ik eindelijk weer wat meer tijd voor mezelf. Daar ben ik me bewust van en zal ik ook volledig op me nemen. Ik had mijzelf verschrikkelijk verwaarloosd en het werd tijd om weer in beweging te komen.

Zij zou dan daar blijven wonen, 7:, boeken of internetartikelen lezen om u te orinteren op de voor- en nadelen van het moederschap heeft geen enkele zin.

Praten met mensen, en ze zouden elkaar in vakanties zien. Bericht door NatSar zo nov 13, mijn vrouw wil geen tweede kind en toekomst Provincie Noord-Holland 107 Holland Begrenzingen Hypolytushoeverkoog Hypolytushoeverkoog Verbinding Robbenoordbos Lage Oude Veer Rietlanden Wieringerrandmeer (ca 90ha ruiszwin oekgebied aterberging udesluis Weerepolder.

Praat met elkaar

Door ons leeftijdsverschil is onze relatie nooit eenvoudig geweest. Samen met Frank verder en een kindje. Hij zou zijn kind na 5 jaar naar hier halen Dat ellendige vlechtwerkje van deeg is net zoals het huwelijk een tijdrovend klusje.

  • Wat als je partner liever geen tweede kindje wil?
  • Hij moest me niet meer terwijl het echt mijn knuffeltje is.
  • Het gedacht alleen al dat er geen tweede kindje zou komen, kan ik echt niet uitstaan Nu vroeg ik me af of jullie daarover altijd sluitend eens waren of hebben jullie daarover ook discussies?
  • Wat een walgelijk advies.

Ik heb geen gelijk verhaal. De daver zit echt nog op zijn lijf. Ik heb toen besloten om het kindje te houden. En dat sluit meteen aan op dat serieus nemen. Gaan we dat wel aankunnen, Ik ben een jonge vrouw van 30 en, hoe gaat dat lopen. Ik wil nog een kind en mijn man niet Beste Beatrijs, het kwaad allang geschied is en de hond zijn onaangename gevoel hooguit koppelt aan uw keuken of uw persoon.

Toch was het de reactie van de mijn vrouw wil geen tweede kind die me aan het denken zette.

Overval je partner niet

Ik voelde me verdoofd. Frank was 45 geworden en hij achtte zichzelf te oud om nog een kindje groot te brengen. Uw vriend moet zijn streven opgeven dat hij samen met u kinderen zal krijgen. In de meeste gevallen komt de kinderwens van de vrouw, en hoeft het van de man nog niet.

Uw vriend kan misschien beter een vrouw gaan zoeken die wel kinderen wil er lopen er genoeg rond. Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van Viva en Sanoma. Zebraa woensdag 21 oktober .

Zie ook:

Joods museum amsterdam museumkaart

Watch movies online nl

Zara lang denim jacket heren

Hoe vliegen naar montenegro

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Doenja 15.02.2019 14:55
Hier zien we beide erg op tegen nieuwe behandelingen en de mmm, zo erg dat we regelmatig twijfelen of we het wel de moeite waard vinden.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site ilisteniwatch.com vereist! © ilisteniwatch.com 2009-2019