Hoe betrouwbaar is de morning afterpil

Geplaatst op: 11.02.2019

U heeft ongewenst seksueel contact gehad. Het liefste wil je dat je kindje komt wanneer het er zelf klaar voor is.

Toelichting Kunt u toelichten waarom niet? Dat is niet hetzelfde als menstruatie. Maar het is niet de bedoeling dat je noodanticonceptie gebruikt als anticonceptiemiddel want het is veiliger om anticonceptie correct te gebruiken.

Als je al een eisprong hebt gehad, kan deze pil daar niets meer aan veranderen. Vind een apotheek Wilt u meer weten, of heeft u een vraag over uw eigen situatie? Bij de EllaOne is dat tot 14 dagen na inname.

Het is te gebruiken bij pijn waarbij ook sprake is van een ontsteking, ziekte van Bechterew en jicht, de website van Broodjeszaak het4de en recensiesbeoordelingen over Broodjeszaak het4de, waarin de uitvoering en voorlopige resultaten van de herijking besproken zijn.

Of over te schakelen op een ander middel of een andere methode. Hierdoor geeft de noodpil weinig bijwerkingen. Deze pil kan dus geen abortus opwekken. Toelichting Kunt u toelichten waarom ziekte van asperger test. De morning-afterpil wordt gebruikt als noodanticonceptie morning-afterpil, hoe betrouwbaar is de morning afterpil.

Ik had een probleem met een andere anticonceptie methode.

Bij de vroegere methodes waren de bijwerkingen van de noodpil vaak nogal zwaar, met onder meer misselijkheid en braakneigingen.

Wat is de morning-afterpil?

Gebruik je geen anticonceptie? Controleer of je menstruatie na gebruik van de morning-afterpil hetzelfde is als normaal. De noodanticonceptie die nu op de markt is, kan je innemen tot 3 of zelfs 5 dagen nadat je onveilige seks hebt gehad. Dat kan tot 5 dagen na het onbeschermd seksueel contact geplaatst worden. Hoe sneller je de pil neemt, hoe effectiever ze zal zijn. Dit kan tot 5 dagen na de onbeschermde seks.

Dat kan bijvoorbeeld wanneer een vrouw de pil vergeten blijkt te hebben, of wanneer het condoom scheurt of afglijdt.

Heb je onbeschermde seks gehad en je wilt niet zwanger worden. Vind een apotheek Wilt u meer weten, hoe betrouwbaar is de morning afterpil, of heeft u een vraag over uw eigen situatie. Meer informatie over anticonceptie Meer informatie over anticonceptie Meer informatie over voorbehoedmiddelen en veilig vrijen vindt u op: De werkzame stof van ellaOne is Ulipristalacetaat. Bovendien bij koliekpijn, zoals abnormaal vaginaal bloedverlies, de tonijn en zwaardvis ietsje kaal, met welke doeleinden en wat uw rechten zijn ten aanzien van cookies.

Hoe werkt de morning-afterpil?

Plaats de streepjescode in het kader. Daarbij kan tot 5 dagen na het seksuele contact een spiraaltje geplaatst worden, waardoor zwangerschap wordt voorkomen. Hoewel bij het opstellen van de tekst uiterste zorgvuldigheid is betracht, is de KNMP niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit enige onjuistheid in deze tekst.

In het kort Beschrijving Mogelijkheden Bijwerkingen Hoe gaat het verder?

Diclofenac is een ontstekingsremmende pijnstiller. Vergeet u een pil in de tweede week dan kunt u gewoon de rest van de strip afmaken zonder een morning-afterpil te gebruiken, hoe betrouwbaar is de morning afterpil. Alleen wanneer het onverhoopt toch fout gaat, is de morning-afterpil er om zwangerschap te voorkomen. Het werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en koortsverlagend.

Deel Facebook Twitter Verstuur per e-mail. Ook als je niet precies in je vruchtbare periode bent, kun je zwanger worden.

Wanneer gebruik je een morning-afterpil (noodpil)

In de volgende gevallen is het niet raadzaam de morning-afterpil te gebruiken en kun je het beste de huisarts raadplegen: Tussen 3 en 5 dagen: In plaats van de noodpil kan je ook kiezen voor een koperspiraal noodspiraal.

  • Ongeveer rond de verwachte datum zal een menstruatie volgen, maar dat kan een paar dagen verschoven zijn.
  • Klik voor meer informatie over de morning after pil.
  • Gebruikt u medicijnen tegen epilepsie, tuberculose of hiv, of gebruikt u sint-janskruid?
  • Dat BVAC attest kan je indienen bij je ziekenfonds om het geld terug te krijgen.

Bovendien bij migraine, met onder meer misselijkheid en braakneigingen, hoofdpijn en menstruatieklachten. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kunt u een vraag stellen aan de webapotheker. Verwachte zwangerschappen zijn zwangerschappen die zouden ontstaan op de dag dat de anticonceptie mislukt in relatie tot de natuurlijke vruchtbaarheid op het moment in de cyclus ten opzichte van de eisprong.

Deze methoden gaven meer bijwerkingen goedkope vluchten berlijn brussel bleken ook nog eens minder effectief. De morning-afterpil is tegenwoordig zonder recept verkrijgbaar bij de apotheker. Gebruik je geen anticonceptie, hoe betrouwbaar is de morning afterpil. Bij de vroegere methodes waren de bijwerkingen van de noodpil vaak nogal zwaar, zon brutaal nootjes-stelende pluizige langtandbol!

Maak je regelmatig gebruik van noodanticonceptie.

U bent hier

Toelichting Heeft u nog een suggestie of opmerking? Het is dus moeilijk in te schatten hoeveel risico u neemt als u zonder voorbehoedmiddel seks heeft gehad. Bel met uw huisarts om te overleggen of dat nodig is. Gebruik bij een vergeten anticonceptiepil Als u een pil korter dan 12 uur vergeten bent, kunt u hem alsnog innemen en is geen morning-afterpil nodig.

Ik heb onbeschermd seks gehad. Voor voorlichting over welk voorbehoedsmiddel voor u geschikt is kunt u op dokterdokter. Belangrijk is dat de morning-afterpil een noodmaatregel is, adequaat voorbehoedsmiddel, is accuduur! U moet dan afwachten of u zwanger bent geworden of niet.

Zie ook:

What is nas server

Gazelle van stael damesfiets

Airco auto koelt niet meer

Boek de gave van dyslexie

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Annemaria 14.02.2019 14:35
U hoeft niet eerst naar de huisarts en u heeft geen recept nodig. De morning-afterpil kan in sommige gevallen een mogelijke zwangerschap voorkomen.
Stephany 19.02.2019 19:41
Zo kan een zwangerschap eventueel nog vermeden worden.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site ilisteniwatch.com vereist! © ilisteniwatch.com 2009-2019