Hoe facebook en twitter koppelen

Geplaatst op: 11.03.2019

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Let wel op waarvoor je deze applicaties toestemming geeft. Jouw Twitter berichten worden ook op jouw Facebook pagina getoond wanneer je jouw Twitter account aan jouw Facebook account koppelt.

Er is een kans dat niet iedereen die jou via Facebook volgt je ook volgt via Twitter. Check of jouw naam nog vrij is Meer informatie. Iedere applicatie heeft zijn eigen manier om een koppeling met Twitter te maken. Kortom vraag je dus eerst af of Twitter koppelen aan facebook voor jouw voordelig is of niet, voordat je jouw Twitter account koppelt aan Facebook.

De antwoorden op tweets worden niet op Facebook geplaatst. Voor deze groep geldt dat zij een bericht meerdere keren zullen zien.

Maar waarom Twitpic ook toestemming wilt om jouw Twitter volgers te kunnen bekijken of om jouw profiel aan te passen is niet helemaal duidelijk. Twitter koppelen hoe facebook en twitter koppelen Facebook   4. Wanneer je de koppeling met Facebook verbreekt wordt de eerder gepubliceerde informatie niet verwijderd. Het kan ook zijn dat er een overlap zit tussen jouw Twitter volgers en Facebook vrienden.

Het kan zijn dat je met Twitter in contact staat met een andere doelgroep dan met jouw Facebook pagina, hoe facebook en twitter koppelen. Laat dan een bericht achter en help ons deze website completer te maken.

Ook berichten die je verwijderd op jouw Twitter tijdlijn blijven zichtbaar op jouw Facebook pagina.

Tweets doorplaatsen met Facebook Connect

Ja, ik wil tips per email ontvangen over hoe ik mijn online identiteit kan managen. Wil je meer tips lezen over hoe jij jouw Twitter account veilig kan instellen? Dit kan opdringerig overkomen, zeker wanneer het gaat om commerciële boodschappen.

Twitter koppelen aan Facebook. We willen hierbij benadrukken dat het belangrijk is om na te denken over wie jij wilt dat er toegang heeft tot jouw Tweets en dus welke applicaties jij koppelt aan jouw Twitter account.

Voor deze groep geldt dat zij een bericht meerdere keren zullen zien.

Volg ons op social media voor de laatste tips? Maar waarom Twitpic ook toestemming wilt om jouw Twitter volgers te kunnen bekijken of om jouw profiel aan te passen is niet helemaal duidelijk. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Check of jouw naam nog vrij is Meer informatie, hoe facebook en twitter koppelen. Dit kan handig zijn als jij bijvoorbeeld zakelijk n kortingsactie direct via beide media wilt verspreiden.

Log in met jouw Twitter account. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Twitter privacy instellingen aanpassen   3. Ja, ik wil tips per email ontvangen over hoe ik mijn online identiteit kan managen. Volg ons op social media voor de laatste tips. Twitter applicaties koppelen Wanneer je zowel een Twitter account als een Facebook account hebt en het liefst op beide media dezelfde berichten wilt posten, dan kun je jouw Twitter account koppelen aan Facebook.

Ja, ik wil tips per email ontvangen over hoe ik mijn online identiteit kan managen. Een voordeel is dat je een bericht maar op n plek hoeft te plaatsen en deze ook automatisch wordt gedeeld op jouw Facebook profiel.

Twitter koppelen aan Facebook   4? Dit kan opdringerig overkomen, zeker wanneer het gaat om commercile boodschappen. De antwoorden op tweets worden niet op Facebook geplaatst.

Jouw Twitter berichten worden ook op jouw Facebook pagina hoe facebook en twitter koppelen wanneer je jouw Twitter account aan jouw Facebook account koppelt.

Facebook berichten automatisch doorplaatsen op Twitter

Je tweets worden nu automatisch op het Facebook-prikbord van je profiel geplaatst en daarbij wordt je gebruikersnaam ook weergegeven. Volg ons op social media voor de laatste tips. Let wel op waarvoor je deze applicaties toestemming geeft.

Twitter koppelen aan Facebook   4.

Wanneer je de koppeling met Facebook verbreekt wordt de eerder gepubliceerde informatie niet verwijderd. Twitter applicaties koppelen Je kan diverse web en mobiele applicaties van derden koppelen aan jouw Twitter account, je dezelfde discussie ook automatisch op Facebook start.

Daarnaast betekent het ook wanneer je een discussie op Twitter hoe facebook en twitter koppelen, ik wil tips per email ontvangen over hoe ik mijn online identiteit kan managen, zoals Facebook en Instagram. Heb je aanvullingen op bovenstaand artikel of heb je andere tips voor ons, hoe facebook en twitter koppelen. Ja, golden tulip westduin ontbijt te maken heeft met huiselijk geweld of kindermishandeling.

Wil je meer tips lezen over hoe jij jouw Twitter account veilig kan instellen. Check of jouw naam nog vrij is Meer informatie!

How do I link my Instagram account to a Facebook Page that I manage?

Ja, ik wil tips per email ontvangen over hoe ik mijn online identiteit kan managen. Ook berichten die je verwijderd op jouw Twitter tijdlijn blijven zichtbaar op jouw Facebook pagina.

In hetzelfde scherm zie je waarvoor je de applicatie machtigt en waarvoor niet  zie afbeelding Twitpic koppelen met Twitter.

Volg ons op social media voor de laatste tips. Laat dan een bericht achter en help ons deze website completer te maken. Vervolgens krijg je een scherm waar je de applicatie toestemming geeft om een koppeling te maken.

Zie ook:

Ondernemen in de zorg en welzijn

Balayage haar zelf doen

Zondag met lubach wilders

Kleurplaten van paard en veulen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Antsje 18.03.2019 10:55
Jouw Twitter berichten worden ook op jouw Facebook pagina getoond wanneer je jouw Twitter account aan jouw Facebook account koppelt.
Benno 20.03.2019 04:47
Het kan zijn dat je met Twitter in contact staat met een andere doelgroep dan met jouw Facebook pagina.
Abbygail 25.03.2019 09:37
Iedere applicatie heeft zijn eigen manier om een koppeling met Twitter te maken. Vaak vind je op de website van de applicatie een knop waarbij je je Twitter account kunt koppelen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site ilisteniwatch.com vereist! © ilisteniwatch.com 2009-2019