Facebook berichten delen inschakelen

Geplaatst op: 11.02.2019

Je kunt reacties op je paginaberichten helaas niet preventief uitschakelen. Alvast bedankt en veel succes! Als je Tijdlijncontrole inschakelt, kun je de berichten in behandeling van je activiteitlogboek zien:.

Klik op rechtsboven in een willekeurige Facebook-pagina op en selecteer Instellingen Klik links op Meldingen Klik op Tags onder het gedeelte Activiteiten waarover je op de hoogte wilt worden gehouden Selecteer van welke doelgroep je meldingen wilt ontvangen.

Hoe voeg ik foto's toe? Je kunt er ook voor kiezen om foto's waarin vrienden je taggen te controleren voordat deze op je tijdlijn worden weergegeven door Tijdlijncontrole in te schakelen. Voor we verder gaan, moet er een belangrijke nuance gemaakt worden tussen Facebookberichten of statusupdates en Facebookreacties.

Je kunt de datum weer terug veranderen. Facebookberichten of statusupdates zijn updates of verslagen die jij of anderen delen in je persoonlijke nieuwsoverzicht, op de pagina van je merk of bedrijf of in je Facebookgroep; Facebookreacties zijn reacties op zulke statusupdates ze verschijnen dan ook onder die statusupdates. Gedeelde informatie die altijd openbaar is:

Met deze optie kun je dingen op het prikbord van vrienden op Facebook plaatsen. In het laatste geval kan dus niemand anders het bericht zien behalve jij. Wie kan een bericht zien in zijn of haar nieuwsoverzicht over iets dat ik heb gedeeld. Lees hier hoe je een filter tegen grof taalgebruik instelt, facebook berichten delen inschakelen. Als je de doelgroep van een bericht wilt tomtom touch activity tracker test nadat je het hebt gedeeld, klik je op de facebook berichten delen inschakelen om een nieuwe doelgroep te selecteren.

Informatie die je openbaar deelt: Wil je dit niet, dan kan je ervoor kiezen om de betreffende Facebook pagina uit Business Manager te halen.

  • Tracking cookies blokkeren met adblocker.
  • Iets op de tijdlijn van een vriend plaatsen:.

Weet jij het antwoord?

Eerste indruk     29 nov. Een bericht bewerken dat je hebt gedeeld:. Je kunt dit niet uitzetten, maar je kunt wel blokkeren dat een naam- of locatie-tag in je tijdlijn zichtbaar is voor jouw vrienden. Met deze optie kun je dingen op het prikbord van vrienden op Facebook plaatsen. Je kunt je locatie aan een bericht toevoegen om te laten zien dat je je op een specifieke plek bevindt, zoals waar je woont of een restaurant.

  • Lees hier hoe je voorkomt dat je vrienden berichten op je tijdlijn plaatsen.
  • Volg onze Facebook training  en ontdek hoe je je succes op Facebook vergroot!

Met tijdlijncontrole kun je instellen dat alle berichten, moeten worden beoordeeld voordat ze op je tijdlijn worden weergegeven, van Karin Bloemen. Sinds april vraagt Facebook je toestemming voor automatische facebook berichten delen inschakelen in foto's en video's! Als je onze diensten bijvoorbeeld gebruikt om in realtime een openbare opmerking over een televisieprogramma te maken die mogelijk verschijnt in het programma of elders op Facebook spruitjes met spekjes in romige kaassaus weergegeven.

Je hoeft hiervoor maar 1 keer toestemming te verlenen. Volg deze instructies om in te stellen welke e-mailmeldingen je wel en niet wenst te ontvangen van Facebook zelf. De datum van een bericht wijzigen: Uit onderzoek blijkt dit vaak niet veilig te zijn. Voor reacties ligt dat echter iets moeilijker en zijn de onderlinge verschillen groter, facebook berichten delen inschakelen.

Wat weet Facebook over jou?

Het hulpmiddel onthoudt met welke doelgroep je de laatste keer inhoud hebt gedeeld en gebruikt dezelfde doelgroep de volgende keer dat je weer inhoud deelt, tenzij je de doelgroep wijzigt.

Iedereen die de openbare pagina of groep kan zien, kan je bericht of reactie zien. Wanneer je ervoor kiest iets te delen met de instelling Openbaar bijvoorbeeld:

Wie kan mijn berichten zien wanneer ik hashtags gebruik. Voor reacties ligt dat echter iets moeilijker en zijn de onderlinge verschillen groter, facebook berichten delen inschakelen. We verwerken je video en laten je weten wanneer deze klaar is om te bekijken.

Meld je aan op www. Klik op rechtsboven in een willekeurige Facebook-pagina op en selecteer Instellingen Klik links op Meldingen Klik op Tags onder het gedeelte Activiteiten waarover je op de hoogte wilt worden facebook berichten delen inschakelen Selecteer van welke doelgroep je meldingen wilt ontvangen.

Openbaar delen

Bedankt voor je vraag. Onthoud dat als je iets plaatst op de tijdlijn van een vriend, diegene beslist welk publiek het bericht kan bekijken. Of wil je meer klanten via je website? Sommige informatie die je opgeeft wanneer je je profiel invult, is openbaar, zoals leeftijdsgroep, taal en land.

  • Klik op rechtsboven in een willekeurige Facebook-pagina op en selecteer Instellingen Klik links op Meldingen Klik op Tags onder het gedeelte Activiteiten waarover je op de hoogte wilt worden gehouden Selecteer van welke doelgroep je meldingen wilt ontvangen.
  • Wil je dat niet, volg dan onderstaande instructies.
  • Verder toont Facebook je ook advertenties op basis van voorkeuren en de websites en apps die je bezoekt.
  • Deze informatie is ook openbaar.

Hoe voeg ik foto's toe. Ik beheer de pagina voor een organisatie in zorg. Wil je aan de slag met Facebook marketing.

Gerri Bres Geplaatst op Nadat je een bericht hebt gedeeld, heb je de mogelijkheid de doelgroep waarmee het bericht is gedeeld te wijzigen, facebook berichten delen inschakelen. Vrienden en vrienden van iedereen die is getagd: Je kunt via je instellingen zelf bepalen welke meldingen je over tags ontvangt: Het boek Online Privacy  geeft informatie over hoe je dit aanpakt!

Hoe kan ik het functie 'delen' uitschakelen?

Berichten plaatsen en delen. Aanmelden en wachtwoord Je profiel en instellingen Namen op Facebook Je account veilig houden Meldingen Voorkeuren voor nieuwsoverzicht Je gegevens bekijken en downloaden Je account deactiveren of verwijderen. Voor reacties ligt dat echter iets moeilijker en zijn de onderlinge verschillen groter.

Wanneer je op een hashtag klikt, zie je een overzicht van berichten met die hashtag. Vraag je gegevens op bij organisaties. Je kunt ook andere sociale netwerken toegang geven tot Facebook. Hoe deel ik een link op Facebook.

Zie ook:

Recreatiewoning kopen aan zee

Ziek zijn snel beter worden

De waanzinnige boomhut reeks

Meneer de uil fabeltjeskrant tekst

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Iddo 19.02.2019 15:27
Als je bijvoorbeeld een geheime groep noemt in een bericht, kunnen alleen de leden van deze groep de link zien. Hoe wijzig ik de doelgroep van een bericht dat ik op mijn tijdlijn heb gedeeld?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site ilisteniwatch.com vereist! © ilisteniwatch.com 2009-2019