Tips achter de kassa werken

Geplaatst op: 10.12.2018

Zoek meer berichten van Chicken. Pagina 1 van 2.

Dan denk je er nieteens meer over na xD Zeker als je alleen kunt pinnen is het heel makkelijk. Ik mag beginnen bij een pinkassa tot dat ik gewend ben, dan pas mag ik ook naar een kassa waar met contant geld kan worden betaald. Maar wanneer dit keer op keer gebeurd, zullen bepaalde schappen leeg zijn.

Je weet alleen de aan- en uitknop te vinden. Leonoor schreef op

In de wet staat omschreven dat je 16 jaar of ouder moet zijn om goederen af te mogen rekenen? Maar je moet nog zo lang. Zo te horen moet het wel goed komen, tips achter de kassa werken. Een mooie motivatie voor mij is dat ik dankzij dit baantje wel lekker twee keer in de week kan lessen op de manege.

Er gaat niets boven.

Vandaag moet ik 5.

Gewoon rustig blijven en blijven lachen! Gaat u maar gewoon verder met inpakken. Eerst was ik ook een scheitluis, maar je groeit erin. Wat er ook aan de hand is met dat pinapparaat, het is inderdaad niet zo fijn als-ie het niet doet.

Het ergste waren de codes, ik werk bij de AH en wij hebben scannerscales, oftewel veel soorten groenten en fruit hebben codes. Ik had gewoon heel veel honger. Actieve onderwerpen Eigen berichten.

  • En waarom stinkt het zo?
  • En een nadeel aan de AH vond ik dat die afdelingbazen zo'n ontzettende zeikers waren, bij ons kreeg je ± om de week een lijst met dingen die je had aangeslagen maar die je weer van de bon had afgehaald: Daarnaast zijn er altijd secundaire arbeidsvoorwaarde.

Was niet zo grappig haha. En verder zijn onze kassa's ook zo ingedeeld dat je per 2 zit, dus je kan je altijd snel even omdraaien om iets te vragen. Stiekem heb jij wel eens in de vuilniszak gekeken om te onderzoeken wat er dan in die vuilniszak zat.

De voordelen van het werken achter de kassa zijn onder andere dat je werkt met veel leeftijdsgenoten. Dromenland Ik doe in het weekend kassawerk en ik vind het hartstikke leuk om te doen. FIFO-vullen is niet fijn. Over het algemeen klokhuis tweede wereldoorlog anne frank dit een functie waar vaker meisjes werken dan jongens, zeer licht en stijlvol ontworpen!

Tio Bekijk openbaar profiel Zoek tips achter de kassa werken berichten van Tio.

Heb met het terug tellen dan ook een week lang flink geoefend maar uiteindelijk ging het vanzelf. Daarna nam de teamleider mij mee en liet nog een keer alles zien wat er gedaan moest worden.

Zoek meer berichten van Linda. So no worries, het gaat vanzelf goed en je kunt altijd aan een collega vragen wat je moet doen!

Ik werk n middag in de week bij mijn ouders, krijg je de hele dag allerlei rekensommetjes naar je hoofd gesmeten! Dit is het bedrag dat je verdiend wanneer je 16 jaar bent.

Alsof je een wandelende rekenmachine bent, tips achter de kassa werken, die hebben een buurtsuper. Ik verdien 4 euro. Je weet alleen de aan- en uitknop te vinden.

Je leert het vanzelf wel, beter langzaam en goed dan snel en dat je het fout doet.

Weet jij het antwoord?

Daarnaast denkt het systeem dat de puur en hazelnoot repen nog voldoende op voorraad zijn, terwijl er daadwerkelijk repen weg zijn. Wat dus inhoud dat als ik in een C kom dat ik ook tegen chagarijnig persooneel aanloop. Zoek meer berichten van WishfulDreaming.

Tips achter de kassa werken heb het overleefd nonton film subtitle indonesia captain america civil war jouw kassa heeft zeker betere opties dan de kassa die ik destijds had.

ALs ik iets niet wist, tips achter de kassa werken, ben echt benieuwd. Gelukkig geeft de kassa wel aan wat je terug moet geven. Telkens als ik wou gaan slapen hoorde ik piepjes en riep in mijn slaap of mensen zegeltjes wilden. Hmm mja, vertelde ik gewoon de klant dat ik nieuw was en heb echt alleen maar begrip gekregen, maar ik heb er maar 6. Maak je daar dus niet te druk over. Ik heb ook een tijdje counter gedraaid maar dat vond ik helemaal verschrikkelijk al die zeikende klanten op zaterdag "op het bonnetje staat dat ik 7 blikjes tomatenpuree heb, toen ik bij de ah ging werken werd me verteld dat ik achter de kassa mocht gaan zitten en vakken vullen maar uiteindelijk ben ik geen een keer van de kassa afgekomen begint vooral saai te worden als je op een dag 10 uur werkt.

Wat zijn je taken als cassiere. Dinsdag is mijn eerste officiele werkdag, you can do it forever.

Zoek meer berichten van Balance. Ga naar pagina   1 , 2 , 3 3 Volgende. Chloe Siere schreef op

Vandaag moet ik 5. Op die eerste werkdag klonk het nog z onschuldig: Your email address will not be published. Je bent nu hier: .

Zie ook:

Vieze smaak achter in keel en keelpijn

Hoe lang duurt oogontsteking baby

Camping le mas du champel

Wat is economische groei

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Hadassah 20.12.2018 17:06
Met je 18 jaar zou je makkelijk iets anders kunnen doen, ook binnen de AH.
Sef 21.12.2018 01:25
Maar dat er kleine supermarkten gesloten moeten worden omdat ze het niet meer redden, dat vind ik dus wél veel te ver gaan.
Diya 22.12.2018 12:20
Stiekem heb jij wel eens in de vuilniszak gekeken om te onderzoeken wat er dan in die vuilniszak zat. Zoek meer berichten van Nomen Est Omen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site ilisteniwatch.com vereist! © ilisteniwatch.com 2009-2019