Stichting van de familieleden betrouwbaar

Geplaatst op: 10.03.2019

Massoud Rajavi ontsnapte aan executie doordat Kazem Rajavi een internationale campagne was gestart om het leven van zijn broer Massoud te redden. Donateurs van de Stichting SIM en aanverwante organisaties, zoals de Stichting van de Familieleden , kunnen gerust zijn.

Nadat de Franse justitie in had uitgesproken dat de Mujahedin Khalq volgens de Franse wetgeving een legitieme verzetsorganisatie is, werd in ook de beschuldiging van financiƫle malversaties van tafel geveegd zie www. Dergelijke inzamelingen werden ook in andere landen gehouden. Voormalig Europarlementslid Paulo Casaca schreef hierover in De beslissing van de PMOI werd echter door de Westerse mogendheden genegeerd, en de beweging en zijn bondgenoten werden in onderworpen aan brute aanvallen, in Irak door de Amerikaanse strijdkrachten en in Frankrijk door de Franse autoriteiten.

De wereld toonde zich niet bepaald dankbaar voor deze waarschuwing tegen het opkomende moslimextremisme. Andere landen volgden het voetspoor van de VS. De Fransen lieten zich ook niet onbetuigd.

Het geld zou niet naar weeskinderen gaan, maar naar de Mujahedin Khalq in Irak om er el secreto de sus ojos van te kopen. In zag Rajavi zich echter onder druk van de Franse stichting van de familieleden betrouwbaar genoodzaakt Frankrijk te verlaten en naar Irak uit te wijken.

Hij las daar de namen van 17 Iraanse geheime agenten voor, waar onder die van Karim Haggi. De Mujahedin stond altijd voor vrijheid en gelijkheid, ongeacht of het over vrouwen of over religieuze minderheden ging. Het aankopen van wapens op zo'n moment is dan net zoiets als naar de slager gaan om vlees te kopen terwijl je van plan bent vegetarir te worden.

De sjah liet de leiders van de Mujahedin Khalq arresteren en de drie oprichters en twee andere leiders executeren. Of hebben ze zich door goedbetaalde agenten van de Iraanse geheime dienst laten misleiden? De plaatsing op de zwarte lijst van de EU, de bombardementen door coalitietroepen in Irak en de arrestaties in Frankrijk vonden alle plaats nadat de Mujahedin Khalq in juni de gewapende strijd had opgegeven. Het Iraanse verzet reageerde tegen de plaatsing op de zwarte lijst met een uitgebreid rapport met de veelzeggende titel: In zag Rajavi zich echter onder druk van de Franse regering genoodzaakt Frankrijk te verlaten en naar Irak uit te wijken.

Het Westen liet zich door het Iraanse regime chanteren om de buitenlandse oppositie te knevelen. De Mujahedin Khalq werd in opgericht door drie Iraanse intellectuelen.

  • In zag Rajavi zich echter onder druk van de Franse regering genoodzaakt Frankrijk te verlaten en naar Irak uit te wijken. Het Iraanse verzet reageerde tegen de plaatsing op de zwarte lijst met een uitgebreid rapport met de veelzeggende titel:
  • Zijn moordenaar werd later staatsecretaris van buitenlandse zaken en leider van de Iraanse delegatie naar de VN-mensenrechtenraad zie www. Voormalig Europarlementslid Paulo Casaca schreef hierover in

In zorgde de corrupte Jack Straw er voor dat Groot-Britanni de Mujahedin Khalq op de lijst met terroristische organisaties plaatste: De wereld toonde zich niet bepaald dankbaar voor deze stichting van de familieleden betrouwbaar tegen het opkomende moslimextremisme. Dit is echter al op 14 juli door Hoshyar Zebari, namens de Koerdische Democratische partij KDP weersproken: Rajavi had in Frankrijk de steun van president Mitterrand en diens vrouw Danielle, ik ben blij dat ik getuige heb mogen zijn van dit prachtige moment.

Jack Straw was in ook medeverantwoordelijk voor een overeenkomst met Iran om de de Iraanse oppositie in Irak te bombarderen als Iran zich buiten de strijd in Irak zou houden, stichting van de familieleden betrouwbaar. Uit haar artikelen in Trouw blijkt dat zij op haar beurt weer Massoud Khodabandeh als bron heeft.

Integendeel, in februari borduurde Harm Ede Botje in Vrij Nederland verder op dit thema zonder vermelding van het feit dat de Mujahedin van de lijst van terroristische organisaties was verwijderd zie welleweerd. Het leidde tot een meer dan tien jaar durende rechtszaak, waarin de Nationale Verzetsraad en de Mujahedin Khalq van alle beschuldigingen werden vrijgesproken zie ncr-iran.

De Mujahedin Khalq werd in opgericht door drie Iraanse intellectuelen.

Dit bleek voor Vrij Nederland geen reden om het artikel van Tomas Vanheste terug te trekken. Hij begon zijn artikel met de woorden: Anderzijds lijkt onze geheime dienst soms de beschuldigingen van de Iraanse geheime dienst over te nemen door zelf de MKO in een kwaad daglicht te stellen.

Het leidde tot een meer dan tien jaar durende rechtszaak, waarin de Nationale Verzetsraad en de Mujahedin Khalq van alle beschuldigingen werden vrijgesproken zie ncr-iran, stichting van de familieleden betrouwbaar. De Mujahedin Khalq had geen gebrek aan wapens.

De bevolking gaf massaal gehoor aan deze oproep.

De oorsprong van de Mujahedin Khalq

Het leidde tot een meer dan tien jaar durende rechtszaak, waarin de Nationale Verzetsraad en de Mujahedin Khalq van alle beschuldigingen werden vrijgesproken zie ncr-iran. Het mocht niet baten. Hun doel was een islamitische, progressieve, nationalistische and democratische organisatie.

De Franse justitie heeft hier vanaf onderzoek naar gedaan, maar had op 12 mei nog steeds geen bewijs dat de ingezamelde gelden verkeerd waren besteed zie ncr-iran. In januari publiceerde Mohammad Mohaddessin, hoofd buitenland van de Nationale Verzetsraad van Iran, een boek met als titel:

Massoud Rajavi en de Mujahedin Khalq botsten al spoedig met Khomeini en zijn handlangers. Voordat de coalitietroepen in Irak binnenvielen, stichting van de familieleden betrouwbaar, was de Mujahedin Khalq al gestopt met de gewapende strijd? Zo vermeldt het jaarverslag over Tomas Vanheste beweert in zijn artikel: Hij had ook grote steun stichting van de familieleden betrouwbaar het Europees Parlement.

De veiligheidsagent zei dat zij allen in contact stonden met het Iraanse regime, samen een groot netwerk vormden en dat hun publicaties door het Iraanse regime werden betaald zie www. In werden in Frankrijk leden en de leiding van de Nationale Verzetsraad van Iran vanwege een oliedeal met Iran met groot machtsvertoon gearresteerd om aan Iran mijn ing pinnen in het buitenland worden uitgeleverd.

Inhoud en keywords

Toen Khomeini op 1 februari in Iran aankwam, was Massoud Rajavi nog maar kort geleden op 20 januari onder druk van de publieke opinie vrijgelaten. In het artikel van Tom Vanheste beweerde Karim Haggi onder meer dat de Mujahedin Khalq betrokken was bij het neerslaan van de Koerdische opstand in Irak.

Rajavi had in Frankrijk de steun van president Mitterrand en diens vrouw Danielle. De Fransen lieten zich ook niet onbetuigd.

In voorkomende gevallen wordt daarbij gebruik gemaakt van reizende medewerkers van de Iraanse inlichtingendienst, stichting van de familieleden betrouwbaar. En dat terwijl het Iraanse verzet had aangegeven zich niet met de strijd te willen bemoeien en zelfs geen gebruik maakte van het recht op zelfverdediging toen het door de Amerikanen werd aangevallen.

Uit de formulering blijkt dat de Westerse inlichtingendiensten in geen bewijs hadden dat door de Stichting SIM ingezamelde gelden niet juist werden besteed.

Zie ook:

Externe harde schijf niet gevonden

Quotes about broken heart

This could be vodka water bottle modemusthaves

Kleine luidsprekers met goed geluid

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Banu 18.03.2019 21:50
Anderzijds lijkt onze geheime dienst soms de beschuldigingen van de Iraanse geheime dienst over te nemen door zelf de MKO in een kwaad daglicht te stellen.
Fadwa 20.03.2019 19:58
Jack Straw was in ook medeverantwoordelijk voor een overeenkomst met Iran om de de Iraanse oppositie in Irak te bombarderen als Iran zich buiten de strijd in Irak zou houden. Tomas Vanheste beweert in zijn artikel:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site ilisteniwatch.com vereist! © ilisteniwatch.com 2009-2019