Geen alimentatie betalen geen omgang

Geplaatst op: 12.03.2019

Volgens de wet hebben kinderen na een scheiding recht op contact met beide ouders. Het enige wat ik kan is als een robot werken dagelijks, ik speel mooi weer op werk maar als ik thuiskom word ik neergeslagen door de realiteit. Het is al lang niet meer zo dat moeders alleen overal mee weg komen.

Zo,n dame heeft vrij spel …. Iedere keer opnieuw moet je een advocaat nemen omdat het mevrouw maar weer eens uitkomt om naar de rechter te stappen, zij kan alle kosten aftrekken en ik kan maar weer betalen. Een kleine pauze om te kijken of er uberhaupt een kern van waarheid in zit is ondenkbaar.

Na al deze jaren leef ik teruggetrokken geen vrienden meer zwaar depressief mijn nieuwe relatie ook maar verpest terwijl ik zielsveel van me nieuwe partner hield maar gewoon nooit mijn hoofd erbij had. Het gaat dan om die gevallen waarbij de verzorgende ouder — meestal de moeder!!!

Heel goed om een signaal af te geven aan de politiek staatsecretarissen Van Rijn en Dijkhoff zijn verantwoordelijk ; zij zijn aan zet om zaken te veranderen. Denk er nog steeds dagelijks aan en eigenlijk functioneer ik niet meer zo goed in deze samenleving sinds dit alles. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd, geen alimentatie betalen geen omgang. Beste Edwin, Ben het volledig met je eens dat klagen niet helpt! Mijn advocaat had me een instantie aangeraden die de alimentatie inning van je overneemt!

Heb besloten de alimentatie niet meer te betalen om signaal af te geven op de regering. Een instantie vergelijkbaar met het LBIO maar dan voor het nakomen van omgangsregelingen zou zo gek nog niet zijn.

Jammer dat ik al 10 jaar van deze verhalen lees en ben echt niet de enige, maar wie komt ooit eens met een oplossing!! Klagen heeft al die 10 jaar niemand geholpen. Als vader word je niet echt hiertegen beschermd. Ook werd mijn ex-schoonzus er niet op aangesproken, terwijl er normaliter toch een straf staat op een valse aangifte. Toen kwam daar het verzoek van de kinderen om niet meer de achternaam van hun vader te willen dragen. Het LBIO doet hier geen onderzoek naar.

Als hij weer binnen een maand betaald wordt hij weer niet opgenomen door het LBIO gok ik zo. Zelf dreig ik in eenzelfde situatie terecht te komen en heb nooit het idee gehad dat n of meer juridische procedures mij gaan helpen. Alleen de kinderalimentatie neemt ze maar wat graag wel in ontvangst. Het enige wat ik kan is als een robot werken dagelijks, ik speel mooi weer op werk maar als ik thuiskom word ik neergeslagen door de realiteit.

Zo staat er onder meer dat ouders waar de kinderen niet wonen geen alimentatie betalen geen omgang in Nederland is dat bijna altijd de vader - het recht op en de plicht tot omgang hebben art.

Na het versturen van de aanvraag wordt alles binnen een week terug naar jou gestuurd. Mijn kinderen zijn me alles en zie ze veel te weinig omdat de moeder dat frustreert en me daarmee psychisch mishandeld onlangs is ze bezig geweest om mijn dochter te overtuigen dat ze haar meisjesnaam moet nemen omdat het mooier klinkt en juist bij een tiener van 14 is dat zo te beinvloeden en dat raakt je trots als vader zo diep……Ik kan me daarom ook voorstellen dat sommige vaders ook doordraaien in bepaalde situaties met alle gevolgen….

Vlak voor kerst kwam de brief van het LBIO binnen mijn ex kreeg deze ook.

Deze is wat dwingender van toon en laat duidelijk merken dat je vervolgstappen neemt zoals het aanmelden bij het Camping den haag ypenburg met daarbij de geen alimentatie betalen geen omgang dat als het LBIO de zaak aanneemt het hem meer gaat kosten, geen alimentatie betalen geen omgang.

Tot die tijd zit je er wel mee Waar kan ik mij aanmelden. En dit was niet de eerste rechtzaak? Moeder heeft gelijk gekregen en hoeft zich kennelijk niet te houden aan enige beschikking! Niet omdat hij een slechte vader is, maar omdat er gewoon heel simpel geen geld meer was om een advocaat te betalen?

Mijn verweer werd niet geloofd en ik heb dat kort geding, en daarmee de kinderen, verloren. Een kleine pauze om te kijken of er uberhaupt een kern van waarheid in zit is ondenkbaar. Laatst kort geding gehad, omdat moeder zich niet aan een beschikking houdt van het hof hoger beroep.

Geloof me dan zullen er veel minder scheidingen in dit land zijn want de vrouwen van het comfort en gemak zullen dan wel 2x zo goed nadenken om bewust een scheiding te forceren omwille van geldelijk gewin en de boel in de maling nemen.

Wacht niet te lang met het inschakelen van het LBIO. Er is vast iemand in je omgeving die voor je kan narekenen hoeveel de deurwaarder je gaat kosten. Zo is het adresse disneyland paris en voiture Nederland geregeld.

Het is al lang niet meer zo dat moeders alleen overal mee weg komen. Succes en veel sterkte. Vervolgens kreeg ik een brief van de rechtbank. Maar het feit dat mijn ex zou gaan werken en dit na 10 jaar nog steeds niet doet gaan we lekker aan voorbij. Vader heeft geen keus; hij moet gewoon betalen, geen alimentatie betalen geen omgang.

Hij zou zijn eigen nichtje sexueel misbruikt hebben. Een ouder die dat willens en wetens tegenwerkt moet onmiddellijk worden gestopt desnoods door het opleggen van of dreigen met een financiële sanctie. Alleen de kinderalimentatie neemt ze maar wat graag wel in ontvangst. Wat je daar ook kunt vinden zijn voorbeeld brieven.

Het is daarom niet zo vreemd dat er al langer stemmen opgaan voor een wetswijziging waardoor omgang en kinderalimentatie worden gekoppeld, geen alimentatie betalen geen omgang. Ja idd als ik dit niet had gezegd of dat anders had gedaan had hij niet zo gereageerd. Een excuus om het slachtoffer uit te hangen, en geen enkele verantwoording op zich te nemen.

Zie ook:

Pannenkoe krimpen ad ijssel

Shell eisenhowerlaan alphen aan den rijn

Toyota touch and go navigatie update

Jeffrey dean morgan supernatural wiki

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Abdullahi 16.03.2019 18:20
Alimentatie zou verdubbeld moeten worden.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site ilisteniwatch.com vereist! © ilisteniwatch.com 2009-2019