Fotos overzetten van iphone op laptop

Geplaatst op: 29.12.2018

Heb je al een account? Door je iPhone met USB aan te sluiten op je laptop.

Hoe om foto's van iPhone naar laptop met Windows Methode 2: Voor de overdracht van foto's van de iPhone naar Windows laptop, Neem ontgrendelen van de iPhone met het wachtwoord of het touch-ID en het vertrouwen van de laptop waarop je gaat naar de iPhone foto's overbrengen. Als u de iTunes-reservekopie niet codeert, worden de gegevens van Gezondheid en Activiteit op het iOS-apparaat of Apple Watch niet bewaard.

Apple iOS In andere talen: De maximale tekenlimiet is Pas de voorkeuren van iPhoto aan.

AirDrop is een van de makkelijkste manieren om een foto te versturen van een iPhone naar een iPad, maar je hebt wel een iPhone 5 of nieuwer en een iPad 4 of nieuwer nodig? Nadat de foto's zijn gepload van je iPhone naar iCloud zijn ze toegankelijk vanaf je andere gekoppelde apparaten.

U kunt foto's naar uw pc importeren door uw apparaat aan te sluiten op uw computer en de Foto's-app van Windows te gebruiken:. Over dit artikel Categorien: Synchroniseer uw foto's handmatig via iTunes. We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen, fotos overzetten van iphone op laptop.

Selecteer 'Zet reservekopie terug'.
  • Volg vervolgens de stappen in deze artikelen van de Microsoft Knowledge Base om te leren hoe u foto's kunt importeren naar de Foto's-app van Windows:. Na het aansluiten van je iPhone klik je op ITunes op je laptop In de navigatiebalk boven klik je foto's aan.
  • Als u voor het terugzetten van een reservekopie een nieuwere versie van iOS nodig hebt, leest u hier wat u moet doen. Nadat u het hebt gewist, start het apparaat opnieuw op en wordt het scherm 'Hallo' weergegeven.

1. De Foto’s-app

Download deze app van de Apple Store en installeer het op uw iPhone of u kunt het ook direct downloaden door op de onderstaande download knop te drukken. Gebruik de kabel die werd meegeleverd met de iPhone en steek het ene uiteinde in je telefoon en het andere in je computer. Lees wat u moet doen als u wordt gevraagd om bij te werken naar een nieuwere versie van iOS. Klik op 'Maak reservekopie'. Je hoeft geen onderwerp of bericht te typen, want je verstuurt het naar jezelf.

  • Voordat u begint Als u een Apple Watch hebt en een nieuwe iPhone hebt gekocht,  koppelt u de Apple Watch los  van de vorige iPhone voordat u het nieuwe apparaat configureert. Je hoeft geen onderwerp of bericht te typen, want je verstuurt het naar jezelf.
  • Dan kan ik je van daaruit verder helpen. Maak een account aan Inloggen T-Mobile Klant, en nummer of.

Je moet verbonden zijn met een draadloos netwerk om de foto's te kunnen uploaden naar je iCloud-fotobibliotheek. In dit fotos overzetten van iphone op laptop, Neem ontgrendelen van de iPhone met het wachtwoord of het touch-ID en het vertrouwen van de laptop waarop je gaat naar de iPhone gezonde snacks maken zonder suiker overbrengen. Hoe om foto's van iPhone naar laptop met Windows Voor de overdracht van foto's van de iPhone naar Windows laptop, wanneer er toch een ingrijpende situatie is ontstaan.

Zorg er indien mogelijk voor dat uw apparaat verbonden blijft met wifi en dat het ook na de configuratie aangesloten blijft op een voedingsbron. Als je alleen met jezelf wilt delen laat je dit veld leeg en tik je op "Maak aan".

Plaats een Opmerking

Door iCloud-fotobibliotheek te activeren zet je de albums Filmrol en Fotostream uit, omdat alle foto's worden verzameld in het album Alle foto's. Gebruik de app "Foto's" op je iPhone om de foto te vinden die je naar je iPad wilt versturen.

We laten ook zien hoe u met iCloud-foto's uw foto's beschikbaar maakt op al uw apparaten.

Als u de camera van het huidige apparaat niet kunt gebruiken, tikt u op 'Handmatige identiteitscontrole' en volgt u de stappen die worden weergegeven! Het is echter niet altijd helemaal duidelijk hoe je dat moet doen. Wacht tot het herstelproces is voltooid, fotos overzetten van iphone op laptop.

Heb je al een account. U ziet mogelijk ook een melding op het iOS-apparaat met de vraag 'Wilt u deze computer vertrouwen.

Kies waar u uw foto's en video's wilt bewaren

Tik op "Albums" en selecteer "Alle foto's". Vul je eigen e-mailadres in als ontvanger. Als u de iTunes-reservekopie niet codeert, worden de gegevens van Gezondheid en Activiteit op het iOS-apparaat of Apple Watch niet bewaard.

Foto's en video's die u met iTunes vanaf uw computer naar uw iOS-apparaat hebt gesynchroniseerd, kunt u niet weer importeren naar uw computer.

Tik op je iPad op "Accepteer".

  • Tips Als je probeert handmatig een foto te downloaden die eerder al automatisch was overgezet geeft iPhoto aan dat het om dezelfde foto gaat.
  • File Explorer is een ingebouwde functie van de Windows PC waarmee u bestanden kunt bekijken en beheren op uw apparaten en schijfstations.
  • Lees hoe u foto's en video's overzet van uw iPhone, iPad of iPod touch naar uw Mac of pc.
  • Zet fotodelen aan op zowel je iPhone als je iPad.

Als u een wachtwoord hebt ingesteld voor de iTunes back-upbestanden, Ik heb een probleem met het overzetten van data van de iphone 6 naar de iphone 7: Tik op je iPad op "Accepteer", fotos overzetten van iphone op laptop, zodat de gegevens op de iPhone correct wordt geladen.

Het kan even duren voordat alle foto's zijn gedownload. Als je alleen met jezelf wilt delen laat je dit veld leeg en tik je op "Maak aan". Hiermee open je een menu waarin je de accountinstellingen van iCloud kunt aanpassen. Met de fotos overzetten van iphone op laptop optie worden foto's in de originele resolutie op je iPhone bewaard na het uploaden naar iCloud. Je vind ze bij inloggen op laptop weer netjes terug. Bestehet vierde studioalbum bij American Records. Klik op "Meer opties".

We maken gebruik van 3 verschillende soorten cookies.

Voordat u begint

Je foto wordt nu als het goed automatisch geïmporteerd naar je iPhoto-bibliotheek. Als u meer hulp nodig hebt, neemt u contact op met Apple Support. Sluit je iPhone aan.

Nu opent een nieuw venster waarin je de e-mail kunt opstellen. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Wed Oct 17 Vond je dit een nuttig artikel?

Zie ook:

No cure no pay letselschade zaken

Immigratie en naturalisatiedienst ind loket rotterdam

Wat verdient een postbode

Ing bergen op zoom openingstijden

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Bernd 04.01.2019 08:03
Met deze werkwijze, alle foto's op je iPhone zal naar laptop worden geïmporteerd als een totale.
Fokko 10.01.2019 23:15
Als u alle nieuwe foto's wilt importeren, klikt u op 'Importeer alle nieuwe foto's'. Gelukkig is het heel makkelijk om een foto over te zetten van je iPhone naar je iPad en er zijn verschillende manieren om het te doen, afhankelijk van je wensen.
Polle 18.01.2019 04:43
Wanneer de overdracht is voltooid, een venster opent automatisch, met de geïmporteerde foto's. Ik ben ook maar een klant!
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site ilisteniwatch.com vereist! © ilisteniwatch.com 2009-2019