Vtech toet toet lanceerbaan deluxe

Geplaatst op: 10.02.2019

Wimon 27 december Ik raad dit product aan. Alle leuke geluiden en muziekjes vindt hij prachtig.

Ben je klaar voor de grote race? Productinformatie Luxe uitvoering van de Lanceerbaan! Toet Toet Auto's is gewoon superleuk speelgoed, maar deze baan lanceert het speelplezier extra! Erg leuk speelgoed omdat alle sets met elkaar te verbinden zijn. Helaas geen sterke lanceerinrichting, maar daarom ideaal voor kinderen tot 2 jaar. Vanessaboets Stabroek 24 januari Ik raad dit product aan.

Vtech toet toet lanceerbaan deluxe kwaliteit Leuk ontwerp Eindeloos speelplezier Grappig Spannend. TimtoysOnlineSpeelgoed 14 augustus Hallo, Niet bij ons. De kleuren zijn uitnodigend en de onderdelen zijn groot genoeg voor kleine handjes. Emmen27 Emmen 15 november VTech Toet Toet luchthaven Rijd met Valentijn Vliegtuig of een andere Toet Toet Auto apart verkrijgbaar naar de lanceerder en beweeg de hendel omlaag om het voertuig te laten opstijgen?

Misbruik melden

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Beweeg de ijscowagen en hoor grappige geluiden en muziek. Samen met zijn vriendje kan hij er urenlang mee spelen. De auto "vliegt" niet over de baan maar men dochter heeft er geen last van ;- Leuk speelgoed! Gebruik de afstandsbediening om Rick RC Raceauto te besturen en race naar vier stuntplaatsen om de raceauto coole stunts te laten doen.

Het is echt erg leuk speelgoed!

Een hele goede aankoop, onmiddellijk als onze kleinzoon binnenkomt speelt hij constant met zijn vliegveld. Wat ik vooral goed vind:. Beweeg de hot rod en hoor grappige geluiden en muziek. Koppel de onderdelen aa Bolidee 12 mei Ik raad dit product aan?

Er zit ook een leuke toet toet vliegtuig bij. Elke auto heeft zijn eigen muziek en geluid. Me zoontje vind het heel leuk En speelt er graag mee vooral het schiet ding vind hij leuk. Beweeg de motorfiets en hoor grappige geluiden en muziek.

Emmen27 Emmen 15 november ? Hij was ontzettend blij toen hij het kado uitpakte. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

De auto is te gebru Elmas Uithoorn 18 april Ik raad dit product aan.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Nu kun je met de Toet Toet trein rondrijden in deze leuke treinset. Goede kwaliteit Leuk ontwerp Eindeloos speelplezier. Ze vindt het helemaal geweldig.

  • Verkoop door dhz webshop.
  • Anoniempje69 Leeuwarden 11 april Ik raad dit product aan.
  • MirjamvdP Alkmaar 3 mei Ik raad dit product aan.
  • Me zoontje vind het heel leuk En speelt er graag mee vooral het schiet ding vind hij leuk.

Plaats Vince Vliegtuig in de laadruimte of transformeer het vrachtvliegtuig in een lanceerbaan en laat hem van de helling rijden. Bekijk de hele lijst. De sensoren zorgen voor grappige reacties wanneer de auto's voorbij komen. Daan10 Helmond 15 oktober Ik raad dit product aan. Echt een aanrader voor kinderen. Voor hem zijn nu nog alleen de autootjes en de geluidjes prachtig, maar ik weet zeker dat als we verder uitbreiden, ISBN 90-225-4002-2. Hij is groot fan vtech toet toet lanceerbaan deluxe toettoetauto's.

Breng me op de hoogte

De auto is te geb De Vtech Toet Toet auto's zijn leuk en leerzaam voor de allerkleinsten. Het grootste online winkelcentrum De meeste shops Het grootste aanbod producten Altijd de beste deal. Anne 4 december Ik raad dit product aan.

Goede prijs kwaliteit verhouding. Gebruik de afstandsbediening om Rick RC Raceauto te besturen en race naar vier stuntplaatsen om de raceauto coole stunts te laten doen. Druk op de knipperende gezichttoets om geluidseffecten, vrolijke z OmaHer 17 oktober Ik raad dit product aan.

Zie ook:

Het weer morgen in stevensweert

Wat betekent als je hond je likt

Amsterdam light festival private boat tour

Everything is going to be ok game

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Freeke 18.02.2019 19:37
Yaila Den Haag 22 september Ik raad dit product aan. Sann89 20 juni Ik raad dit product aan.
Suleika 01.03.2019 09:55
Wij gebruiken cookies om jouw shopervaring gemakkelijk te maken.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site ilisteniwatch.com vereist! © ilisteniwatch.com 2009-2019