Massa veer demper systeem

Geplaatst op: 31.12.2018

In post 6 zie je een correcte redenering, begrijp je die? Mudguards er weer op. Een flinke order geplaatst bij Paddock.

Tenslotte bij de ANAC nog even de achterste wielkasten schoon gespoten. Zaterdag ga ik het proberen met een passende dop, wringijzer en krik. Het is niet mijn daaglijks werk, een kist knutselen. Toen de versnellingsbak weer eens bijgevuld. In de outrigger zit geen draad. Drie van de vier trommels vertonen groeven. De linker outrigger is rot.

Nog wat zagen en toen de bus echt doorgezaagd leek kon ik een rand omkrullen waarna de boel er uit kon worden getikt! Sinds de kilometerbeurt heb ik bijna kilometer gereden en is er aan de peilstok te zien nog geen kwart liter verbruikt. De olievlekken op het karton zijn van het contoleren van diff en swivel. Ik geef antwoord, massa veer demper systeem, kijk weer naar kleine Tim en zie dat hij zijn krachten zit te oefenen aan de schakelaar voor groot- en dimlicht.

De rit naar huis was aanzienlijk warmer dan de weg naar de werkplaats van Paul.

Gelukkig is het lekker weer.

Alex had een afspraak maar Peter en Marie gaven spontaan hulp. Waar de oud ijzer container van de DAR al niet goed voor is. Heet stoken, tikken, heter stoken en weer tikken, dat was genoeg. De startmotor kwam niet rond. Met deze extra aansluiting en een paar normale startkabels kan ik een adapter maken zodat ik eventueel door een vrachtauto of de ANWB gestart kan worden zonder de kap van de accubak er af te hoeven halen.

Dit gaat analoog aan de berekeningen volgens de wet van Ohm:.

  • Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. De boel zat erg strak.
  • Zal eens beginnen met nieuwe slangen. Bij een aangelegde wisselspanning in de vorm van een zuiver harmonisch signaal met hoekfrequentie ω kan de complexe impedantie van de diverse componenten bepaald worden.

Gisteren is er eentje af gevallen. In de stalling zag ik dat de auto olie lekt. Te weinig olie is niet goed maar teveel ook niet.

Laadbak uitgeveegd en een bout in een gat gedraaid. De riempjes waren mijn idee, past wel bij het geheel, massa veer demper systeem.

Navigatiemenu

De outrigger wordt hopelijk komende zaterdag vervangen door een nieuwe. Het wiel en de kap op de accubak heb ik thuis neer gezet en met een kale motorkap weer naar de stalling gereden. Na het werk naar De Vos gegaan. Een goede week dus om het reservewiel op te knappen en een bakje om de accubak te knutselen.

Niet geschuurd en verf over vuil. Kon meteen doorrijden naar de put. Diff gevuld, tussenbak gevuld en tijdens het vullen van de versnellingsbak verdween de slang van de vulspuit in de jerrycan olie. Na veel te lange tijd kon ik de binnenbus eindelijk een stukje er uit massa veer demper systeem. Op lange termijn is de effectieve weerstand theoretisch gezien oneindig hoog.

Begonnen met het opnieuw stabiliseren van de auto. De militaire aanhangwagen stekerdoos was een verrassing. Alle veerbouten aangedraaid met de juiste kracht. De as kantelde toen de laatste moer er af was maar met hulp van Paul was deze snel gestabiliseerd.

De gaten in de klep waren voor 1 steuntje iets groter.

  • Een dag later dan gepland de auto opgehaald.
  • Dat mutsje heb ik vlak voor ik afzwaaide gekocht bij de adjudant Van Wetten met het idee:
  • Zal wel aan de temperatuur liggen.
  • Het is goed dat we dat gedaan hebben.

De nieuwe pomp heb ik gemonteerd en de boel spuit als een walvis? Het kan wel maar zoveel tijd heb ik niet. Na veel zoeken en niks geschikts kunnen vinden ben ik er zelf een gaan maken. Harrie wil sjablonen tekenen. Even ouwehoeren en bij elkaar onder de motorkap gluren, massa veer demper systeem. Nog maar een keer WD40 gespoten. Afstelling van de koplampen werd gecontroleerd en toen de remmenbank.

Dat was echter niet alles. De olie in het luchtfilter heb ik vervangen. Klusmiddag in de sleutelschuur. Is weer zo'n kloteklusje waarvoor je met zijn tweeën moet zijn.

De voertuigkist heb ik ook nog een beetje opgeruimd. Er is nog iets geks: Begonnen met het opnieuw stabiliseren van de auto.

Zie ook:

Welk land op vakantie in januari

Familieberichten noord hollands dagblad

Hoe lang kun je zelfgebakken brood bewaren

Vegan bodybuilding meal plan without soy

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Kadriye 09.01.2019 14:56
Ziet er niet uit, van die grijze stroken onder de voorruiten maar het werkt perfect.
Ilhan 16.01.2019 19:52
Ik heb nu een idee waar ik de mist in ben gegaan!
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site ilisteniwatch.com vereist! © ilisteniwatch.com 2009-2019