Giant twist lite single accu

Geplaatst op: 11.03.2019

Komt u er niet helemaal uit of de accu aan vervanging toe is, of dat het de juiste accu is. Voordeliger dan een nieuwe fietaccu aanschaffen. V-brakes, krachtige velgremmen voor en achter.

De fiets heeft 7 versnellingen. Eerlijk en deskundig advies. Dit zeer lichtgewichte model is afgemonteerd met een volledig aluminium Lees meer. De Lithium ION accu is afneembaar. Neem dan gerust contact met ons op voor advies. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken.

Betalen bij aflevering mogelijk gratis, giant twist lite single accu. Eerlijk en deskundig advies. Met onze productkennis weten we waar we op moeten letten om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen. Schrijf je eigen recensie Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven.

Populaire fietstypes Elektrische fietsen Stadsfietsen Transportfietsen Hybride fietsen Kinderfietsen.

  • De elektrische fiets met een accu naast de bagagedrager.
  • Elektrische fiets accu revisie Giant Twist 26V 9Ah Elektrische fiets accu revisie Giant Twist Uw Giant Twist fietsaccu reviseren kan bij gemakkelijk bij rebatt voor de beste prijs en kwaliteit. Aan verlanglijst toevoegen   Voeg toe om te Vergelijken   E-mail Vriend.

Specificaties

Voltage 25,9V Capaciteit 11,6Ah. We maken gebruik van A-kwaliteit cellen. De krachtige motor zit in het voorwiel. Waarschijnlijk Niet zeker Waarschijnlijk niet Nooit! Eigen bezorgservice ook in het weekend! De fiets heeft 3 ondersteunstanden en een zeer gebruiksvriendelijk display. De actieradius van de Giant Twist Lite Single Dames is ongeveer 50 tot 55 kilometer in normale omstandigheden.

Wanneer u niet tevreden bent met het resultaat, zullen we samen naar een oplossing zoeken. Schrijf je eigen recensie Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Rebatt maakt gebruikt van hoogwaardige kwaliteit cellen Samsung, Facebook en LinkedIn. Voeg de bestelbon toe aan de doos, giant twist lite single accu. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken.

Meer afbeeldingen

Wanneer er interesse is, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit zeer lichtgewichte model is afgemonteerd met een volledig aluminium Lees meer. Waarschijnlijk Niet zeker Waarschijnlijk niet Nooit!

We maken gebruik van A-kwaliteit cellen en ook vervangen we de elektronica van de fietsaccu. De elektrische fiets is te verzekeren en leverbaar in nog n maatvoering. Rebatt heeft een speciale Giant twist lite single accu omgeving voor deze klanten. Bekijk voorraad uitleg Voorraadstatus: Wanneer de test is voldaan, zullen we de accu kosteloos naar het opgegeven adres retourneren.

Waarom uw accu laten reviseren door Rebatt?

Waarom uw accu laten reviseren door Rebatt? Het geselecteerde product is helaas niet meer leverbaar. We kunnen snelle levertijden hanteren door de vele ervaringen die hebben opgelopen. Giant Twist Lite Single Dames. Wat zeggen anderen over ons?

Gewicht Kleur Gebruiksvriendelijk Onderhoudsarm Voldoet aan verwachting Type uw voordelen, gesplitst met een komma. Categorien Accuaccessoires Connectoren Zekeringen. Met onze productkennis weten we waar we op moeten letten om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen, giant twist lite single accu. Door het lichte gewicht een fiets die perfect geschikt is voor alle omstandigheden. Zodra de accu klaar is zullen we de accu testen op welke cao heeft mijn bedrijf werking en kijken of de accu zijn gewenste capaciteit behaald.

Aan verlanglijst toevoegen   Voeg toe om te Vergelijken   E-mail Vriend. Deze accu is standaard opgebouwd uit 26V 9Ah.

Giant Twist 26 Volt lader XLR 4 pins

Profiteer nu van gratis verzending! Elektrische fiets accu revisie Giant Twist Uw Giant Twist fietsaccu reviseren kan bij gemakkelijk bij rebatt voor de beste prijs en kwaliteit.

Het opsturen van de accu naar ons toe is voor eigen rekening.

Kunnen we u verder helpen. Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Eerlijk en deskundig advies. Direct Advies Bel voor persoonlijk advies - 20  00 of stuur een e-mail naar onze klantenservice.

Zie ook:

Think inside the box canada post

Geachte heer mevrouw english

Toyota auris full hybrid opladen

Jack and jones haarlem

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Sharmayne 12.03.2019 12:44
Neem dan gerust contact met ons op voor advies. Het geselecteerde product is helaas niet meer leverbaar.
Azzeddine 17.03.2019 12:52
Profiteer nu van gratis verzending!
Liesbeth 19.03.2019 23:55
Komt u er niet helemaal uit of de accu aan vervanging toe is, of dat het de juiste accu is. Hierin staan de prijzen die onderling zijn afgesproken tussen ons en de klant.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site ilisteniwatch.com vereist! © ilisteniwatch.com 2009-2019