Whatsapp opnieuw installeren berichten kwijt

Geplaatst op: 13.03.2019

Ik weet niet of je nog steeds dit probleem hebt, maar sinds gisteren heb ik hetzelfde probleem. Daarna kon ik WhatsApp wel openen, maar alle gesprekken zijn verdwenen! Hoop dat het bij jou wel goed gaat!

Alvast bedankt voor de hulp en ervaringen! Heb precies dezelfde problemen, ellende begint alleen als ik oude groep- chats probeer te verwijderen, vanaf dat moment werkt niks meer zoals het hoort Oorspronkelijk geplaatst door jcmunster Oh meen je serieus dat je weer hetzelfde probleem hebt..?

Ik weet niets van iphones, dus misschien zeg ik iets heel stoms. Of is het beste om die bestanden via de mail te ontvangen of via een link van DropBox als WhatsApp zo onstabiel is??

En dan bewaar je voor die betreffende chat je media ook weer in de filmrol. Wie verwijdert mijn berichten. Heb net een aantal weken een iphone, want ik vind het zwaar vervelend. Ben benieuwd naar een oplossing, hiervoor een Samsung Galaxy.

  • Gesprekken die ik graag wilde behouden heb ik naar mezelf gemaild. BB code is Aan.
  • Goede oplossing, ik ga het proberen. Mijn recent gevoerde gesprekken worden verwijderd na afsluiten van de app.

Verwijderde whatsapp berichten terughalen op iOS en Android

Heeft iemand hier een oplossing voor of zijn er mensen met hetzelfde probleem? We apologize for any inconvenience. Het iCulture forum is onderdeel van iCulture. Ik heb whatsapp al 4 a 5 keer opnieuw geinstalleerd op mijn telefoon maar helaas helpt het niet. Ik denk dat dat de enige optie is, verwijderen en opnieuw installeren..

  • Wanneer je WhatsApp weer installeerd zal hij je vragen of je zo veel mogelijk berichten nog terug wilt krijgen.
  • Of is het beste om die bestanden via de mail te ontvangen of via een link van DropBox als WhatsApp zo onstabiel is?? Had WhatsApp ook enige tijd geleden verwijderd en daarna werkte het voor een aantal weken prima.

Hoop dat het bij google maps offline download japan wel goed gaat. Whatsapp crash verwijderd berichten na afsluiten app Ik heb ook dit probleem met mijn iphone na de update van whatsapp. In je whatsapp app op je telefoon ga je naar instellingen. Ik had het probleem ook dat als ik berichten verwijderde of uit een groepsgesprek ging, vervolgens WhatsApp opnieuw opstartte, zaterdag zondag, whatsapp opnieuw installeren berichten kwijt.

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Ik heb mijn media standaard op niet opslaan: Wanneer ik dan whatsapp weer aan klik dan staan die verwijderde chatsessies er weer bij en wat ik nog erger vind is dat van whatsapp opnieuw installeren berichten kwijt chatsessies die ik niet verwijderd heb de laatste berichten gewoon verdwenen zijn.

Weet jij het antwoord?

Login of registreer om te kunnen reageren. Er word tevens een waarschuwing gegeven dat gesprekken dan niet hersteld kunnen worden. Een url moet beginnen met https:

Ben ik echt de enige bij wie WhatsAppgesprekken zomaar verdwijne. Daarna kon ik de app zonder problemen downloaden! Gisteren wilde ik op mijn smartphone Iphone 4 S een app downloaden. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Zelf dacht ik er aan dat er misschien een limiet op openstaande chats is in whatsapp.

Als ik deze berichten wil teruglezen, staan ze nergens in Whatsapp en lijken ze zijn verwijderd door het programma zelf.. Alvast bedankt voor jullie reacties. Please know we are already looking into it; the next version of WhatsApp should fix it. Thanks for letting us know about the issues you are experiencing.

Ik kon zelf bepalen of ik per week of per maand een backup kan maken. Thnx voor je reactie. Iemand al een oplossing. Er verschijnt dan zo'n QR code op het scherm. Helaas bleef het probleem staan.

Je downloadt het programma op je pc! Ik heb ook dit probleem met mijn iphone na de update van whatsapp, whatsapp opnieuw installeren berichten kwijt.

Oorspronkelijk geplaatst door ind0wtjuh Ja word er nu wel echt ziek van. Misschien is er iets mis met whatsapp, maar kun je nog wel via een andere weg bij de bestanden. Registreren als nieuwe gebruiker Wachtwoord opnieuw instellen.

Gisteren wilde ik op mijn smartphone Iphone 4 S een app downloaden. Ik verwijderde dus al een aantal gesprekken om te kijken of dit werkte maar ook na het afsluiten en weer opstarten daarna stonden deze gesprekken weer in de chatlijst.

Toen nergens last van.

Zie ook:

De hollandsche molen logo

Het verzet in nederland tweede wereldoorlog

Nationaal park de meinweg

Rode pesto recept jamie oliver

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Jamai 19.03.2019 22:58
Ik weet niet of je nog steeds dit probleem hebt, maar sinds gisteren heb ik hetzelfde probleem. W'app werkt nu weer prima.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site ilisteniwatch.com vereist! © ilisteniwatch.com 2009-2019