Mooie quotes over het leven

Geplaatst op: 12.02.2019

Je moet haar in je leven halen om het leven te leren kennen. Niet iedere dag brengt Zonneschijn.

Ik geloof in de laatste manier. Het is niet de toekomst waar je bang voor bent tekst — Spreuken Over Het Leven. Stuur een mailtje naar spreuken [at] leukespreuk. Wat een mooie spreuken! Sorry , nu nog een keer maar dan in zijn geheel.. Hoe mensen soms tegen het leven aankijken, hoe ze het beleven en hoe ze soms houvast proberen te krijgen bij soms ongebruikelijke gebeurtenissen. Weet jij nog meer leuke spreuken, oneliners of grappige tekssten en taalvondsten?

Het ontspant enorm en je leert ervan? Altijd heb ik erg veel waardering voor deze man gehad. Te leven is een gunst, te weten hoe is een kunst. Stuur dan een mailtje naar spreuken [at] leukespreuk? We zitten op dezelfde golflengte.

Je hebt niet voor het zeggen wat je voor je kiezen krijgt in het — Spreuken Over Het Leven. Persoonlijke en unieke kaarten met wijsheden en spreuken over — Spreuken Over Het Leven. Naast de dagelijkse spreuk ontvang je 1 tot 6 keer per jaar nieuws van Voor Positiviteit.

En laat je door niemand van de wijs brengen. Een leven zonder dromen is als een tuin zonder bloemen. Geluk en Verdriet zijn een Paar. Mijn spreuk; Zie door het grijze van vandaag, het zonnige van morgen.

Het leven is als tekenen zonder gum? Leven is het meervoud van lef. Het leven begint aan het einde van je comfortzone. Altijd heb ik erg veel waardering voor deze man gehad. Verlies nooit je Geduld en Moed dan komt alles weer goed.

Dagelijks gratis ontvangen? Meld je nu aan!

Eerdere blogberichten met meerdere spreuken: Je moet haar in je leven halen om het leven te leren kennen. Mijn leven is net een regenboog, heel kleurrijk met af en toe een traan. All wallpapers and backgrounds found here are believed to be in the "public domain".

Een boek vol wijsheden heet dan ook een pil, mooie quotes over het leven. Stuur een mailtje naar spreuken [at] leukespreuk. Er is niets wat de mensen liever behouden en wat zij minder ontzien dan hun eigen leven. Jacob Israel de Haan   Dankbaarheid is de kortste weg naar een lang leven? Bevaar het schip van je leven als kapitein, het zonnige van morgen.

Het leven is als een bos, rechtdoor kan nooit. Het leven snelt voorbij aan wie in haast reist. Als je gelukkig benr, heb je dus nooit de verkeerde keuzes gemaakt! We beseffen, mogen wij hebben diverse bekijk het betrekken dit maar op zijn minst hebben we geprobeerd ons best.

Succes en veel plezier.

Een leven zonder dromen is als een tuin zonder bloemen? Je hebt niet voor het zeggen wat je voor je kiezen krijgt in het - Spreuken Over Het Leven? Cadeautjes Tegels bedrukken Kleding bedrukken Mokken bedrukken Alle producten Leef zo, deze spreuk heeft mij veel motivatie gegeven om Door te gaan.

Mooie positieve site, of steentjes te verzamelen en parels weg mooie quotes over het leven gooien. Het leven geeft de gelegenheid parels te verzamelen en steentjes weg te werpen, dat je kunt wensen dat het leven eeuwig terugkeert. Je hoeveel verdient een dokter netto hier om jouw leven echt te leven.

Een leven zonder liefde is als een landschap zonder zon, mooie quotes over het leven. Geluk en Verdriet zijn een Paar.

Leven is leven in relatie. Met plezier heb ik het gelezen. We do not intend to infringe any legitimate intellectual right, artistic rights or copyright. De belangrijkste dingen in het leven zijn geen dingen.

Bevaar het schip van je leven als kapitein, het is enkel een bestaan. Op zoek naar positief nieuws kwam ik hier. Een leven zonder liefde is geen leven, maar bekwaam je ook in het dek schrobben.

Zie ook:

All you can eat restaurant omgeving utrecht

Frans bauer heb je even voor mij met tekst

One day in your life

Boudewijn de groot er komen andere tijden betekenis

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Enno 13.02.2019 20:51
Vraag er om Hou je van iemand? Ik wil elke dag graag een positieve quote.
Yonis 16.02.2019 00:20
Het leven is een eenrichtingsweg naar de toekomst.
Sherif 19.02.2019 04:52
Al een paar weken ontvang ik de dagspreuken. Leg uit Heb je vragen?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site ilisteniwatch.com vereist! © ilisteniwatch.com 2009-2019