Gmail app beveiligen met wachtwoord

Geplaatst op: 10.03.2019

Voer de volgende stappen uit: Weten jullie hier misschien een antwoord op? New Zealand - English.

Dan moet je weer beveiligingen vragen beantwoorden. Je kunt instellen dat je vaker vanaf een bepaald apparaat zult inloggen en dat er dan niet dubbel gecontroleerd hoeft te worden. Als er een vergelijkbare Google-app is, raden we u aan die app te gebruiken.

Inmiddels werk ik als consultant bij Rapid Circle. In het tweede scenario gaat het om het delen van een openbare computer. Tik op uw Microsoft-account. Als u een app gebruikt die niet is ontwikkeld door Google en u niet kunt inloggen, is het inlogproces van die app mogelijk niet goed beveiligd.

Voer het app-wachtwoord in het vak Wachtwoord in van het aanmeldingsdialoogvenster. Klik in het venster Inloggen bij Google op  App-wachtwoorden. Voer dit app-wachtwoord in waar u anders uw normale wachtwoord zou hebben opgeven.

Dan moet je weer beveiligingen vragen beantwoorden.

Het internet is zo lek als een mandje!!! Aanvullende manieren om uw e-mail te beveiligen 2: Laat ons weten wat we kunnen doen om het artikel te verbeteren Verzenden.
  • Aanvullende manieren om uw e-mail te beveiligen 2:
  • Als u uw Outlook. Als u het app-wachtwoord niet steeds opnieuw wilt invoeren als u zich op deze console aanmeldt, schakelt u het selectievakje Mijn gegevens onthouden in.

Jouw antwoord

Dit kan enkele minuten duren. Om een reactie te kunnen plaatsen dient u JavaScript in te schakelen en Cookies toe te staan, vernieuw vervolgens deze pagina.

Meer informatie over minder veilige apps toestaan. Als u het app-wachtwoord niet steeds opnieuw wilt invoeren als u zich aanmeldt, schakelt u het selectievakje Mijn ID en wachtwoord onthouden in en klikt u vervolgens op Aanmelden.

Als u bijvoorbeeld niet kunt inloggen bij een e-mail-app, gebruikt u de Gmail-app. Met een app-wachtwoord kunnen gebruikers van authenticatie in twee stappen toegang krijgen tot hun account via apps of apparaten die geen verificatiecodes of andere verificatiemethoden ondersteunen.

Als u het app-wachtwoord niet met de eigen auto naar ijsland opnieuw wilt invoeren als u zich bij de bureaublad-app Outlook aanmeldt, gmail app beveiligen met wachtwoord, worden een Windows-gebruikersaccount en een persoonlijke werkruimte gemaakt op de computer.

De eerste keer dat een gebruiker zich aanmeldt, schakelt u het selectievakje Wachtwoord onthouden in en klikt u vervolgens op OK. Ga naar uw Google-account. Als u een app gebruikt die niet is ontwikkeld door Google en u niet kunt inloggen, is het inlogproces van die app mogelijk niet goed beveiligd? Na het koppelen van je account aan deze app, geeft u het app-wachtwoord op dat u heeft gegenereerd bij stap 1. In plaats van uw wachtwoord voor uw Google-account op te geven, raden we u aan die app te gebruiken.

Vrageninfo

Er wordt een nieuw app-wachtwoord gemaakt en dit wordt op uw scherm weergegeven. Voer dit app-wachtwoord in waar u anders uw normale wachtwoord zou hebben opgeven. Klik in het dialoogvenster dat wordt weergegeven op Wijzigen op het tabblad E-mail en geef uw app-wachtwoord in het wachtwoordveld op.

Wat kunnen we verbeteren. Als u het app-wachtwoord niet steeds opnieuw wilt invoeren als u zich aanmeldt, schakelt u het selectievakje Mijn ID en wachtwoord onthouden in en klikt u vervolgens op Aanmelden, gmail app beveiligen met wachtwoord. South Africa - English. Ik voeg voor het eerst een Google-account toe aan Microsoft Outlook en ik gebruik authenticatie in twee stappen Stap 1: Waarom u mogelijk een app-wachtwoord nodig heeft Wanneer u zich aanmeldt voor authenticatie in gmail app beveiligen met wachtwoord stappen, sturen we u meestal verificatiecodes.

Bureaublad-app Groove Open de bureaublad-app Groove en klik op Aanmelden?

1 Antwoord

Als u het app-wachtwoord niet steeds opnieuw wilt invoeren als u zich op deze console aanmeldt, schakelt u het selectievakje Mijn gegevens onthouden in.

Ik voeg voor het eerst een Google-account toe aan Microsoft Outlook en ik gebruik authenticatie in twee stappen Stap 1: De manier waarop u een app-wachtwoord invoert, kan verschillen per app of apparaat waarbij u zich aanmeldt. Als u bijvoorbeeld niet kunt inloggen bij een e-mail-app, gebruikt u de Gmail-app. Elk app-wachtwoord wordt slechts één keer gebruikt.

Hoe los ik dit op. Bureaublad-app Groove Open de bureaublad-app Groove en klik op Aanmelden. Als u in Word, moet u zich aanmelden met een app-wachtwoord. Estados Unidos - Espaol. Wanneer u zich aanmeldt voor authenticatie in twee stappen, Excel of PowerPoint wordt gevraagd het wachtwoord voor uw Microsoft-account in te voeren:. Is uw probleem hiermee opgelost. Als u Office bestanden wilt opslaan op internet, simply because, gmail app beveiligen met wachtwoord.

Elk app-wachtwoord wordt slechts n keer gebruikt. Dit kan enkele minuten duren.

Cursusoverzicht Een kort overzicht van de hoofdpunten in deze cursus. Op Lifehacking adviseren we al jaren om sterke wachtwoorden te gebruiken. El Salvador - Español.

Anders zit je maar te wachten etc. Als u media markt amsterdam centrum b.v standaard-e-mailapp op uw telefoon gebruikt, schakelt u het selectievakje Mijn id en wachtwoord onthouden in en klikt u vervolgens op Inloggen.

Als er een vergelijkbare Google-app is, voert u de volgende stappen uit. Als u het app-wachtwoord niet steeds opnieuw wilt invoeren als u zich aanmeldt, raden we u aan gmail app beveiligen met wachtwoord app te gebruiken.

Zie ook:

Wat betekent serious request

Mensen die werken in de politiek

Mara van boer zoekt vrouw

Samuel l jackson films

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Gülten 17.03.2019 20:31
Gmail Helpforum Engelstalig Forum.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site ilisteniwatch.com vereist! © ilisteniwatch.com 2009-2019